Galatasaray-Beşiktaş(Şampiyonluk kupasını kaldırıyoruz)

Evet acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık.

24 Haziran Çarşamba günü saat 19:00 da Ahmet Cömert kapalı spor salonunda Şampiyonluk kupasını kaldıracağız.

2-3 hafta önce garantilediğimiz lig şampiyonluğunu sezonun son maçında Beşiktaş maçından sonra alıp müzeye yollıyacağız.

Ne bir şampiyonlar ligi finalinde takımın yanında olduk ne de bir kıtalar arası finalinde.Bu sene onları tatile güzel uğurlamamız gerekiyor ve dolu bir salon önünde onlara veda edelim.İşi olmayan herkes arkadaşlarınıda kapsın ve ve bu coşkuya ortak olsun.
Maç sonunda takımımızı alkışlıyalım bestelerle coşturalım bize yakışanı yapıp Beşiktaş ekibinide alkışlarla gururlandıralım.
 
Buralarda olursam gitmeye çalışacağım. Kulübümüzü çok iyi temsil eden aslanları yalnız bırakmamak lazım; ama öğrenciler için ters olmuş tarih.
 
Onlar yapılmayanı yaptılar, onlar sonuna dek inandılar ve başardılar, onlar her türlü engellemeye karşı inanıyorlardı en büyük olacaklardı ve oldular da. Şimdi sıra bizde değil mi gerçi tarihi pek iyi değil bizim gibiler için ama İstanbul'daki arkadaşlar bu takıma artık hakettikleri değeri vermeliler onlara bir özür borcumuz var artık bu borcu ödeme zamanıdır.
 
Onlar herşeyinin en iyisini hakediyor imkanı olan herkes gitsin bizim yerimizede bagırsın
 
Şube kurulduğundan beri bu işi kusursuz bir şekilde götüren takımımızın yanında olalım.Bu sene tam anlamıyla sadece onlar yüzümüzü güldürdü!

Tarihi biraz ters olmasına rağmen orda olacağım İnşallah.
 
gencler,
bu işler buraya yazmakla olmuyor.
bu son macta gelebilen herkes gelmeli.
isterseniz kafi katılım olursa ,stadın önünden otobüs (ler) de kaldırırım.
sevgilerimle
 
Şu sözlerin üstüne artık gereken yapılmalı arkadaşlar.

Bir uefa kupası maçı ve ya önemli bir runing basketbol maçında herkes bu saatlerde salonda oluyor.Ulaşım sözüde verdi Yavuz abi haydi artık salona.Senenin bir gününü şu takıma harcayalım artık.
 
Engelsiz Aslanlar için değil 900, 9.000 km bile yol yapmaya değer. Ne de olsa giydiği formanın hakkını maç ayrımı yapmaksızın veren başka takımımız var mı?

Maç hafta sonu olsa kesin gelecektim bu sene Ankara´da göremediğim Dünya Şampiyonu´nu. Şimdi ise şartları zorlayarak gelmeye çalışacağım.
 
kesinlikle ordayım .bu sene çakışan saatler,uyduruk gün ve saatlere alınan maçlardan dolayı en azından teşekkürün tam zamanı.

maça sadece gelmekle kalmayıp herkes bayrak pankart vs ne varsa getirmeli.



yönetimden kimse okuyormu bilmiyorum ama

başta adnan polat olmak üzere bütün teknik heyet,altyapıdaki oyuncular,bütün amatör branşlardan en az 5 kişilik gruplar getirilmeli.
 
Arda abi sampiyonlar ligi finalinde aslanlarimizin yaninda olamadik demissin bunu pek anlayamadim ??? Bu sene 3 gün boyunca yalniz birakmadik biz onlari. Istanbulda görmedigimiz ilgiyi gördük dedi oyuncular. Bu seferde, almanyada görmedigimiz ilgiyi gördük desinler. Imkani olan herkes gitsin lütfen. Saygilar.
 

Üst