Baros sakatlandı.Çıkıcak.Umarım tedbir amaçlı çıkmıştır
S Salih Coskun Misafir 26 Eyl 2010 #122 Bir an önce 4'ü bulmamiz lazim yoksa son dakikalar cok stresli gececek gibi duruyor.
Yiğit Mustafa Çelebi 0 26 Eyl 2010 #132 Bugünkü maçtaki performansıyla sizce milli takımı hakedenler kimlerdir?
S Salih Coskun Misafir 26 Eyl 2010 #133 Pino degil de Keita olsaydi bu mac 8-9 olurdu. Cok iddialiyim bu konuda.
Hüseyin Karaçil 0 26 Eyl 2010 #134 Elano Baros çıktığında bile giremediyse bir daha hiç giremez oyuna.Rijkaard silmiş anlaşılan.Keşke daha önce silseydi.Biraz geç oldu.
Elano Baros çıktığında bile giremediyse bir daha hiç giremez oyuna.Rijkaard silmiş anlaşılan.Keşke daha önce silseydi.Biraz geç oldu.
Yiğit Mustafa Çelebi 0 26 Eyl 2010 #136 Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: hahaha apaçi müziği Genişletmek için tıkla ... bende diyorum bu ne 8)
Doğan Sağlam 0 26 Eyl 2010 #138 Pino yorumsuz derecede kötü oynadı.Arda olsaydı şu maç Cana'da çıkmayarak 6-7 ye giderdi. Serkan Kurtuluş gerçekten çok iyiydi. Lucas bugün savunma namına aksamadı ancak tehlikeli noktalarda saçma pas tercihleri,yada dengesiz paslar verdi 3-4 kez. İkinci yarı rolentide geçti çok kasmadık sıkmadık zaten Baros sakatlanıp birde Sarp girdikten sonrası benim için bitti maç
Pino yorumsuz derecede kötü oynadı.Arda olsaydı şu maç Cana'da çıkmayarak 6-7 ye giderdi. Serkan Kurtuluş gerçekten çok iyiydi. Lucas bugün savunma namına aksamadı ancak tehlikeli noktalarda saçma pas tercihleri,yada dengesiz paslar verdi 3-4 kez. İkinci yarı rolentide geçti çok kasmadık sıkmadık zaten Baros sakatlanıp birde Sarp girdikten sonrası benim için bitti maç
Burak Barut 0 26 Eyl 2010 #139 Pino'nun yerine Keita olsaydı çok iyi olurdu bugun bunu çok daha iyi anladım.