Galatasaray - Fenerbahce Maci Zirvesi 3, Aslanım

Tarih: 14 Haziran 2011
Saat: 19.30
Mekan: Nevizade, Aslanım

Aslında bu maça zirve yapmamayı düşünüyorduk, fakat acısıyla ama daha çok tatlısıyla beraber geçirdiğimiz bir sezonun ardından, yılın son maçı olma ihtimali, bizlere bugünü de beraber geçirmemiz gerektirdiğini hissettirdi. Ezeli rakibimize kendi evimizde kaybettiğimiz bir maçtan sonra yaklaşık yarım saat salondan çıkmayan ve takımını onore eden 3000'e yakın taraftar zaten duruşumuzu yeterince ortaya koymuştu. O sebep, yine bir umut diyerek, beraber olmaya karar verdik, bekleriz..
 
sabit bile yaptırmadık, rezervasyon bile yok, ama biz yine 30 kişi olacağız orada.
o kadar kemikleşti ki ekip artık, kimse geleceğine dair yazma ihtiyacı bile hissetmiyor,
ama yadırgamıyorum.
talebim, yeni yeni dahil olmak isteyenlerin, bu durumdan çekinmemeleri,
hep bir fazla..

not: zirveye katılanlar 6. maça bilet kazanacaklar..
 
Biraz gecikerek katılacağım gibi.. sonuç ne olursa olsun takımımızla gurur duyarak, bütün sezonun hazıyla ayrılacağız mekandan..
 
Belki son nevizade, belki son maç, önemli mi? Hayır, biz yine beraber olarak, final coşkusunu yaşayacağız. Takımımızın bu sene bizlere verdiği gurur, tek başına yaşanılınca hoş olmuyor, beraber olmak isteyenleri bekliyoruz.

Savaş abi bilet demiş 6. maça, bende 'yenilmez armada' tişörtü ekliyorum, hadi hayırlısı.
 
+1 diyorum ben de. Herkesi bekleriz. Bİraz hasta gibiyim ama gelmeme engel olmaz umarım.
 
Ben dün bu başlığı görmedim :( Ki dün siteye girip tüm okunmayan başlıkları okumama rağmen görmedim şaşırtıcı. Ben istemiştim bu maçta da nev'izade'de olalım diye ama ben yokum. Akşam üzeri Vildan aradı haber verdi ama farklı plan yapmıştım bile. Oraya giden herkesin şimdiden eline ayağına ruhuna sağlık.
 
İyi ki gidemeyeek duruma gelip gidememişim. Bundan sonra her maç totem var ağzım burnum akana kadar hasta olup gideeyeceğim organizasyona.
 
bugün Savaş abiyle bunun ismi neden zirve diye konuşuyorduk,hakkaten zirve oldu.herkesten mağlubiyetten emindi (pikniği ne kadar ertelersek o kadar iyidir diyen Muammet abi hariç :) ) Son anlarda küfürler ve dualar aynı andaydı.
efsane oldu diyebiliriz.pankart ve gelecek seneyle ilgili fikirlerlerle zirveyi sürdürdük.
 

Üst