ya ben merak ediyorum çocuğunuz var ve sahada kavga var daha 15 16 yaşında gidip hangi aile korumaz çocuğunu ?
Polyannacılık (Nasil yaziliyorsa) olmuş bu biraz. Benim gördüğüm görüntülerde hiç akrabasını kurtarmaya çalışan tipler yok. Artık bunu savunmayı bırakın. Herkesin iyi bir cezaya ihtiyacı var... O sahaya girip burun kıran şahıslar burada ceza almalı. Kulube ceza vermek hicbir zaman cozum olmadı olmayacakta...Sühan Cem' Alıntı:Bu arada bugün Sarıyer'deki Behçet Kemal Çağlar lisesinde kantin fiyatlarını protesto eden liseli öğrencilere (ki yaşları 14-16 arası oluyor) Önce okul yönetimi ve kantin sahibi, ardından polis saldırmış ve dövmüş. Şimdi okul yönetimi ve polis 14-16 yaş arası çocukları dövünce düzeni sağlamış oluyor ama sahada dayak yiyen oğlunu yeğenini kurtarmaya çalışan hısım akraba ana baba "şerefsiz" , "it sürüsü" oluyor öyle mi? Sizi gidi demokrasi havarileri sizi...
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Gecelegin Lefterlerini döverek Metin Oktay'ın kemiklerini sızlattınız..
Bu pankartı açmışlar Fenerliler 17 yaş altı takımlarının son maçında
Açıkcası komik buldum hani hoşuma gitmesine gitti de bari göstermelikten olsa üç beş bir şey daha koysalarmış yanına zaten seyircisiz oynanıyo maçlar saçma olmuş o yüzden.Enes Kömürcü' Alıntı:6 maç seyircisiz oynama cezası vermişler bize.