Galatasaray - İskenderun Engelliler 98-32

Gatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın, Deplasmanlı Süper Lig'in 3. haftasında rakibi İskenderun Engelliler Spor Kulübü.

4 Ocak 2009 Pazar günü saat 11:00'da başlayacak olan karşılaşma Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak.
 
Re: Galatasaray - İskenderun Engelliler

Bence sabah 9:00 daha uygun bi saat o saatte yine 3 kişi gelebiliyor maçlara.
 
Re: Galatasaray - İskenderun Engelliler

Pazar 11:00 çoğu insan için uygun bir saat değil.Bir gün tatili var insanların hak veriyorum onlara.Daha çok öğrencilerin bulunması lazım orada.Bakırköyden geliyorlar genelde ama saat erken bakalım ne olacak.
 
Re: Galatasaray - İskenderun Engelliler

Engelsiz aslanlar sabahın 4 ünde antreman yapıyorsa , bizdede Arma aşkı var ise sabah 1 saat uykudan feragat edip dünya şampiyonları olan engelsiz aslanlarımızın yanında olmamız gerekmektedir. Maçında saat 11:00 da olması takıma maal edilemez.
 
Re: Galatasaray - İskenderun Engelliler

Galatasaray 98 - İskenderun Engelli 32

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Deplasmanlı Süper Lig'in 3. haftasında İskenderun Engelliler Kulübü'nü 98 - 32 mağlup etti.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İstanbul'da konuk ettiği İskenderun Engelliler'i 98-32 mağlup etti. Galatasaray bu sonuçla üç haftası geride kalan Deplasmanlı Süper Lig'de namağlup ünvanını da korumuş oldu. Karşılaşmada Galatasaray'dan Ferit Gümüş 26 sayıyla takımımızın ve karşılaşmanın en skoreri olurken, yine takımımızdan Matt Scott ve Şuayp Kablan 15'er, Selim Sayak ve İsmail Ar da 13'er sayıyla oynadı.

1. Periyot: 29-6
2. Periyot: 29-12
3. Periyot: 20-4
4. Periyot: 20-10
 
Arkadaşlar ligde bir çok rakibimiz var.Rakipleri lütfen küçümsemeyelim.Bu ligde oynayan bir çok oyuncu amatörce yapıyor bu işi onları üzmeyelim.

Ayrıca biz rakipsiz bir takım olsakta daha galibiyet serimiz taş çatlasn 35-40dır.

İzmir belediye ekibinin 102 maçlık galibiyet serisi var.Bunun için disiplinli ve şımarmadan çalışmalıyız(Bunu takım yapıyor)Bizde aynı koşullarda takımı desteklemeliyiz.(Bu da zor görünüyor).
 

Üst