Galatasaray - Kasımpaşa

Baros attı 2-1 oldu. Bu hakeme düdük veriyorlar, vay be. Penaltıyı avantaja bırakmıyor, üstelik kırmızı kart da göstermiyor. Yani avantajı olan takımı cezalandırıyor.
 
H.Balta-Çağlar değişikliği nedir allah aşkına?O son pozisyonda hata %95 Aykuttaydı.Bu değişiklikle o hatayı Çağlar ın üstüne yıktı Bülent Hoca.
 
Ne zaman futbol takımımızın maçlarını seyretmeye çalışsam, bi süre sonra tahammül edemeyip kapatıyorum. Aslında sebebi onların kötü oynaması veya takıma benzememeleri değil, sadece sahaya her baktığımda 11 adet polat ve sezgin görmekten kaynaklanıyor...

Bu ikilinin yüzünü bir kere bile görmeye dayanamazken, bu kadar fazlasına hiç katlanılmıyor.
 
Aykut ! You couldnt.
Tüm güçsüzlüğüne rağmen Emre Çolak ve Cem Sultan'a alkış..
Gerisini boşver..
Hayatımdan çalınmış bir 2 saat daha..
 
Emre Çolak'ı çok beğendim bugün.Ya o fiziğini geliştirecek yada o fizikle oynamayı öğrenecek.Bize katkısı olabilecek bir oyuncu harcatmamalı kendini.

Kazım'ıda ayrıca tebrik ediyorum ben bugün çok beğendim kendisini Culio ile birlikte sahanın en iyilerindendi bence.
 
Keşke Cem Sultan'ı,Anıl Dilaveri,Berkin'i bir 90 dk tam izleyebilseydik.A2 takımı şampiyon olsa ne olucak ki.Alt yapı hocalarının amacı sadece oyuncu yetiştirmek olmalı.Alt yapıdan Aydın Yılmaz'lar gelecekse kim ne yapsın A2 lig kupasını.Zaten Ali Yavaş Azerbaycan'a gittikten sonra ciddi bir düşüş var alt yapıda.Şu ölü sezonda her şey belliyken 5-6 maç oynasaydı gençler hiç bir şey kaybetmezdik.
 
Kazım oynadığı her maçta iyi şeyler yapıyor.Sağ kanattan iyi ortalar,paslar çıkarıyor.Fatih Terim gelirse uçar bence.

Emre de çok iyiydi.Stancu ya attığı pas da müthişti ilk yarı.

Aykuta zaten birşey demeye gerek yok.Berbat bir kaleci.8 yıldır takımda ama 1 santim ilerleme yok.Aykut iyi kaleci olsaydı Mondi den sonra formayı kapardı.
 
Arkadaşlar kısa süre oynadı ama Cem Sultan çok iyi bir oyuncu olacak gibi umarım daha çok çalışır ve büyük bir oyuncu olur ben o kumaşı gördüm kendinde.
 
Çor çirkin bir görüntü var sahada.İkinci yarı Kazım-Baros'u herkes görmüştür diye düşünüyorum.Tribüne de 'Yeni Açık' kültürü egemen olmaya başladı.Bu tablo baki kalırsa işimiz iş.
 

Üst