Galatasaray - Konyaspor

Yönetimden bir açıklama bekliyorum. Çünkü trabzon 45 dk küfrederken AY'a ve Fenerasyona para cezası bile verilmiyor bu nedir ya. Trabzon İBB maçını izleyen herkes çok net duymuştur 2. yarı söylenenleri.
 
ilk 11 imiz:
ufuk ceylan, sabri sarıoğlu, servet çetin, gökhan zan, çağlar birinci, emre çolak, emmanuel culio, yekta kurtuluş, kazım kazım, harry kewell, aydın yılmaz

yedekler
eray işcan, barış özbek, arda turan, ayhan akman, lorik cana, serkan kurtuluş

GSSozlukte yazılmış.Arda yedek,Reis yedek.Büyüksün Bülent hocaaa.

Hadi Baros falan sakattır da Stancu'ya falan noldu.
 
Ayhan, Insua gibi isimler oynasaydi keşke sonuçta yüksek ihtimal son kez oynayacaklardi.. Cana da gidecek gibi, o da forma giyseydi..Insua Pino Stancu kadroda yok falan hocam sen neler yaptin giderayak eh be..

Tek teselli Kewell, son kez 11de görmek için bile izlenir bu maç..
 
İyi tarafından bakarsak en azından Serkan Kurtuluş,Sarp,Barış ı izlemeyeceğiz.Çağlar ın oynayabilmeside ilginç.Malum müzmin sakatlarımızdan biri oldu artık kendisi.
Konyaspor ligden düşmesi kesinleşmiş bir takım.O yüzden galibiyet bekliyorum takımdan.İddaa da H1 oynadım bakalım artık.
 
Arda nasıl gol yapamadı o pozisyonu çok ilginç.Takım 2-0dan sonra maçı bıraktı rezalet bir maç şu an.Top Aydın'a geldi mi anca pozisyon yaratabiliyoruz gerisini siz düşünün.
 
Ben yeni yönetimden birer teşekkür bekliyorum taraftara. Böyle kanser edici bir sezona katlandığımız, maçları tv'den de olsa izlediğimiz, ömrümüzü heba ettiğimiz için.
 

Üst