Kingmad
0
Burak Baskanin Kalamis Yemegi
Seçime az kaldı. Seçim günü eğer olay Eşref H ile X bir aday arasında geçerse X adaya yönelinmesi Galatasaray için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Katılım 4100
B.Elmas 1250
E.Hamamcıoğlu 1100
Y.Şardan 1040
M.Öztürk 550
İ.Özdemir 160
Burak Elmas kaybederse bütün yaz bunun üzüntüsüyle geçer artık,bir kerede gençlere şans verin be ..
Abdürrahim Albayrak ne olacak peki arkadaşlar.
Sevmenin bedeli bu muUmarım sonu ihraç olur.
Fiilen başkan abdurahim bey olacak zaten yiğit bey aday olur muydu sanmamYiğit Şardan ortada görünmüyor şu aşamada Abdürrahim temsil ediyor kendisini. Ekibi de oldukça dağınık durumda sanırım sandık görevlisi olup gelmeyenler için bunlar hep Yiğit Şardan'ın adamları dedi başkan. Kılığa kıyafete takılmam istediği gibi giyinebilir ama seçim işleri biraz daha ciddiyet ister. Yiğit Şardan seçilmek istemiyor gibi davranmaya devam ediyor. Bakalım sonuçlar nasıl olacak?
Ona inanmıyorum açıkçası Yiğit Şardan değil Abdürrahim'in Adnan Polat'ın dahi kuklası olacak bir kişilik değil. Seçilir mi bilmiyorum ama seçilirse işin koşuşturmalı kısımlarını bir nevi ırgatlığını Abdürrahim yapacaktır kararları ise Yiğit Şardan verecektir.Fiilen başkan abdurahim bey olacak zaten yiğit bey aday olur muydu sanmam
Sevmenin bedeli bu mu
Abdürrahim Albayrak orda da ...Ben yiğit şardan i desteklemiyorum ki Abdurrahim Albayrak a üzülüyorum adam herşeyini veriyor Galatasaray için..Oy verme işlemi başlamış 80-90 yaşında insanlar sabahın köründe gidip oy veriyor. Uğruna seçim ertelip listesine girdiği başkan ortada yok. Bu mu sevmek?
Abdürrahim Albayrak orda da ...Ben yiğit şardan i desteklemiyorum ki Abdurrahim Albayrak a üzülüyorum adam herşeyini veriyor Galatasaray için..