Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Serdar Bey Erden Timur'u şahsen tanıyor musunuz? Öyle biri değil, böyle biri değil, şöyle biri derken hareket noktanız nedir?

Erden Timur ya da yönetimde de jure/de facto resmen/fiilen bulunan herhangi bir üyenin mütavazı, tamahkar, bonkör ve benzeri meziyetleri haiz oluşu mesela benim hiç umurumda değil. Orada olan adam iş bitirsin, sorun çözsün, sürdürülebilir bir yönetim sergilesin yeterli. Şu an bu kulübün reklam yüzü, sorumluluk alan şahsı Erden Bey'dir. O yüzden de burada başarılarda sıklıkla kendisi övülüyor. Okan Hoca'yla ilgili bile konsensüs yokken Erden Timur ile ilgili çatlak ses yok denecek kadar az. Buradan hareketle ben de diyorum ki NEF Sponsorluğu sonrası basketbol şubeye bir heyecan ve vizyon getiren kişinin bu işi devam ettirmemesi ya da ettirememesi beni üzdü. Kulüpte sözcü, icracı durumunda olduğu halde diğer branşlarda da başarısızsak bir iki kelam edebilmemiz için küme düşmemeye oynamamız gerekmiyor.
 
Dursun Ozbek ve onun ne olursa olsun kulubun yuzu ve ana bransi olan futbol konusunda gorevlendirdigi yoneticilerin su ana kadar cok iyi bir is cikardiklarini dusunuyorum.1 sene icinde kulubun lokomotif bransini getirdikleri yer ortada sonucta.Bakin lokomotif diyorum cunku gercekten Turkiye ozelinde bir kulubun baskani futbolda iyi isler yapiyorsa basarilidir.Diger branslarda ne yapip ettigini taraftarin ve Turkiye’deki genel toplamin yuzde 10’undan fazlasi sallamaz.En buyuk ornegi de Aziz Yildirim ve Ali Koc’tur herhalde.Amator branslarda gayet basarili olmalarina ve Galatasaray’i bu branslarda yanlarina bile yaklastirmamalarina ragmen futboldaki basarisiz yonetimleri,ezeli rakip Galatasaray’in surekli altinda kalmalari sebebiyle bir tanesini 14 bin oy farkla otoparktan kacirdilar.Otoparktan kacanin yerine gelenin de gitmesi icin taraftar ozelinde 3 senedir buyuk baski var.

Ben Dursun Ozbek,Erden Timur ikilisinin bir sonraki secimlerde de devam etmesinden yanayim.Hatta Erden Timur’un uzun sure baskanlik yapmasini isteyenlerdenim.

Ammaaaa..

Amator branslar ve Gs Store ile ilgilenen hangi yonetici varsa bir daha bu kulubun kapisindan bile sokmam.Kadin basketbol takimi bir zamanlar tarih yazarken su an en buyuk rakibi Ogm Ormanspor falan oldu.Her ne kadar hic sevdigim bir spor dali olmasa da voleybolda durumumuz icler acisi.Kadin voleybolda okudugum,takip ettigim kadariyla kume dusecegiz boyle giderse.Erkek basketbol konusunda ben Galatasaray’in zaten herhangi bir istikrar yakaladigina sahit olmadim.Sezonluk veya onu takip eden sezonda da kismen gerceklesen anlik basarilarla mutlu olduk.Sampiyon olduktan sonraki sene Euroleague’de Top 8 yaptik fakat 5 ay sonra Arroyo ve Furkan paralarini alamadiklari icin topuklari vura vura kacti.Ama gecen seneki fiyaskonun ardindan bu sezon da buradaki bazi kisilere gore “kume dusmeyiz o zaman iyi” dedirten bir takim var ortada.

Sadece amator branslar degil Store konusunda da buyuk rezillik yasaniyor.En basitinden adamlar kulubun su an icin en buyuk fenomeni olan Icardi icin urun cikarmayi 1 sene sonra akil ediyorlar ve cikardiklari urun kis ayinda bir “tshirt”.O da oyle bir tshirt ki ben bununla arabamin camlarini bile silmem.O kadar dandik ve kalitesiz.

Isim isim yonetici yazmayi istemiyorum.Fakat amator branslar ve store ile ilgilenen kim varsa bir daha bu kulubun kapisindan iceri sokulmamali.Benim diyecegim budur.
 
iftira atmak bu kadar kolaymi? dolamisiniz agziniza bi troll troll. kimseden para aldigim felan yok.

askerlik felan yapmiyorum. kimsenin adami degilim.

bende sana ozaman karsi taraftan bu yönetimi yipratmak icinmi para aldin diyeyim?
iftira atmadım zaten. gönüllü yapılan bir şey de olabilir senin için ama yönetimin her şeyini savunursan insanlar bu kişi yönetimin trolü mü diye düşünür. herkes düşünür. senin kişiliğinle ilgili bir şey değil bu. kimseye iftira atmak gibi bir huyum da yoktur.
 
Zvezdan Mitrovic'i ve Turgay Zeytingöz'ü takımda tutmaya devam ediyorlar. Utanmazlığınızın sınırı yok. Dursun Özbek'inden tüm yönetim kurulu üyelerine hepiniz midemi bulandırıyorsunuz. Galatasaray'ın baş düşmanlarısınız.
 
Bir önceki seçimde (Burak elmasın kazandığı) yarışırken de seçilirsem Hakan Çalhanoğlu Galatasaray da oynayacak demişti. Bayağı da inanan olmuştu.
Hakan'ı ciddi ciddi bağlamıştı galiba ya. senelik 5 milyon Euro'ya bağlamış hatta, seçimden sonra bu haberi giren hesapların twitlerini begeniyordu hakan calhanoglu. ama o kadar yani, fazlasını beceremez bu adam.
 
Hakan'ı ciddi ciddi bağlamıştı galiba ya. senelik 5 milyon Euro'ya bağlamış hatta, seçimden sonra bu haberi giren hesapların twitlerini begeniyordu hakan calhanoglu. ama o kadar yani, fazlasını beceremez bu adam.
vizyonu sadece hakan calhanogluna yeten birinden ne beklersin. Zaten su Metin Öztürkte ne icraat var da ikinci baskan yapildi anlamis degilim. Bu Külübün en vasat isimlerinden. Secim döneminde 46 tane sponsorumuz hazir diye demecide vardi hatta Burak Elmas kazanirsa sponsorlari ona götürücez dedi tabi sonrasi hepsi fos cikti :)
 
benim bildiğim bu adamın tek faydası MC dönemi Nihat kırmızı'yı teşvik edip basketbola sponsor yapması. ki onunda öyle bir şovunu yapmıştı ki 2021'deki seçimlerde lanet etmiştim hay sponsorunu diyip. mobese görse "doğa sigorta benim sayemde sponsor oldu yan branslar için 46 sponsor hazır" diyordu. istisnasız her mikrofona söyledi bunu.
 
Ömer Yalçınkaya vasıfsızı tekrar takıma döndürüldü, Zvezdan Mitrovic hala takımdan kovulmadı, Miralem Halilovic gibi skandal bir oyuncu hala takımda, Halilovic'in yerine takıma pivot alınmıyor, Göksenin hala takımda...

Bu hainler başımızda durdukça ne Galatasaray Basketbol Takımı ne de biz rahat nefes alabileceğiz. Mart ayında ibra edilmemeleri için forumun hesabından düzenli olarak tweet atımalı ve kamuoyu yapılmalı. İnsan içine çıkamayacak hale gelmeliler.
 

Üst