Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Daikin Stefana Veljkovic ile anlaşmak üzere!

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımının, son olarak İtalya'nın Villa Cortese takımında forma giyen Sırp Milli orta oyuncu Stefana Veljkovic ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray Daikin'in, son olarak İtalya'nın Villa Cortese takımında forma giyen 1990 doğumlu ve 1.90 metre boyundaki Sırp Milli orta oyuncu Stefana Veljkovic ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Cortese Kulübü Kapandı yani oyuncuları serbest Ama bu da doğruysa 5.Yabancımız olacak.
 
Rus siteleri Montano'nun Bakü'de kalacağını yazıyor ama Voleybolmagazin sitesi ısrarla anlaştığımızı iddia ediyor. Voleybolextra sitesi de "Montano kiminle imzaladı? Çok yakında…" diye bir haber girmiş. Hayırlısı olsun, bekleyip görelim. İnşallah alırız Montano'yu.

Bu arada Stefana Veljkovic nasıl biri? İzleyenlerden yorum bekliyoruz. :)
 
Burcu Hakyemez'de Milli bir libero alacak Galatasaray demiş Twitter'dan Ve Gülden değil de demiş.Nihan da geliyor sanırım Manşeti iyi değildi ama defansı ve tecrubesi iyi Derya ile götürürler.(Necla'yı düşününce bana çölde vaha gibi geliyor şahsen)

Adamlar Nihan gidiyor diye göbek atacaklar nerdeyse ama :/ ayrıca Derya'nın kesin kalacağı belli değil sanırım
 
Necla'nın yerine Nihan'ı tercih ederim. Derya ile birlikte idare ederler. Keşke Gizem Güreşen'i alabilsek ama nerde?..
 
nihan değilmiydi fb'nin şampiyonlarligini alırken, 3 yıl üstüste final fourda oynarken ve kazandığı liğ şampiyonluklarında liberosu, bazen insanları anlamak güç, Nihan Türkiyenin en iyi üç liberosundan biri, birinci Gizem bence takımında kaldı, ikinci gülden o da takımında kaldı, üçüncüsüde Nihan, bence transferi gerçekleşirse doğru, iyi bir transfer olur...
 
Pasör=Lo Bianco-Gamze Alikaya

Smaçör=Neriman Özsoy-Saori Kimura!-Ezgi Dağdelenler!-Ezgi Arslan-Dobriana Rabadzhieva!-Ecem Alıcı

Orta=Ergül Avcı!-Aslı Kalaç!-Özgenur Yurtdagülen-Stefana Veljkovic!-Sinem Barut

P.Çaprazı=Madelaynne Montano!

Libero=Nihan Güneyligil!-Derya Çayırgan

Transfer iddaaları ile kurulan kadromuz 8 yeni transfer görünüyor.Orkun Darnel'in Vakıfbank'la yarışacağız seneye sözü bence bunun için söylenmiş.Medya kendinden emin kulüp açıklamalarında yalanlama yapmıyor.

Geçen hafta Daikin'le bütçe toplantısı yapılmıştı sanırım 1 haftada 8 transfer Bayan Voleybol için.Ki Erkek takımının da kadrosu belli oldu gibi Voleybol şubesi yöneticilerimizi tebrik etmek ve teşekkürlerimizi iletmek gerekir sanırım.
 
Montano için önümüzdeki yılki üniversite harçlarını şubeye bağışlayacak gençler var burada. :)
Kadın voleybolda bunlardan oyuncu almayı hiç sevmiyorum ama bizim için artı olur piyasayı düşününce.
 
Calderon'un eksikliği(gitmiş gibi görünüyor) ancak Montanoyla dolar.Diğer transferlerimiz bence yerinde transferler.Ama Montano olmazsa eksik kalır bazı şeyler.

Damla Çakıroğlu da gelse fena olmaz geleceğe yatırım.Böylece Aslı ve Damla ile 4 tane oyuncumuz olur Avrupa şampiyonu genç milli takımımızdan.
 
Bu arada aklıma geldi, ayrı bir voleybol bölümü açılsa nasıl olur? "Paidar Demir Voleybol Forumu" gibi mesela. Daha derli toplu olur.

Galatasaray kadın voleybol takımı (2013-14)

Galatasaray erkek voleybol takımı (2013-14)

gibi başlıklarla da kadro yapılanmamızı, bütçeleri, transferleri ve maçları değerlendirebiliriz.
 
Bu arada aklıma geldi, ayrı bir voleybol bölümü açılsa nasıl olur? "Paidar Demir Voleybol Forumu" gibi mesela. Daha derli toplu olur.

Galatasaray kadın voleybol takımı (2013-14)

Galatasaray erkek voleybol takımı (2013-14)

gibi başlıklarla da kadro yapılanmamızı, bütçeleri, transferleri ve maçları değerlendirebiliriz.

Aynen en başından beri forumda eksik gördüğüm tek şey bu olabilir. Ayrıca ismi geçen oyuncuları kadromuza katmış sayarsak nasıl bir takım olacağız? Bunlara ek olarak yapılacak hangi takviyelerle daha üste çıkarız? Nerelere gelebiliriz? Vakıfbank'a rakip olabilir miyiz? Bu konuya hakim biri ufakta olsa bir değerlendirme yapsa biz de okusak güzel olur aslında.
 
Haklisiniz, voleybol basketboldan sonra en cok ilgi goren amator branş. Yalniz basketbol forumu olarak voleybola alt bolum acarsak diger amator branslara haksizlik etmis oluruz. Ayrica kardes site olarak gordugumuz gsvoleybol.org'a olan ilginin azalmasina yol açabilir ki, buna neden olmak istemeyiz.

Yalniz Paidar Demir'i anlatan bir yazi hazirlarsan bunu bir baslik altinda yer almasi hos olur. Gerci Paidar Kaptan icin acilmis bir baslik vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Foruma fikir ureterek katki saglamaya calistiginiz icin ayrica tesekkurler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst