Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halkbank'ın kendi takımı varken bize sponsor oalcağını sanmam. Aslında olması gereken bu. Yani şirketlerin kulüplere sponsor olması. Ama ülkemizde düzen farklı işliyor.
 
Dobriana Rabadzhieva ve Madelaynne Montano'nun transfer edildiği söyleniyor. Bu oyuncular Rabita Bakü takımında oynuyorlardı. Yakından ilgilenen arkadaşlar yorumlayacaklardır.
 
Galatasaray Daikin Madelaynne Montano ile anlaştı!

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın yeni sezon için, son olarak Rabita Bakü takımında forma giyen Kolombiyalı smaçör Madelaynne Montano ile tüm konularda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray Daikin'in yeni sezon için, son olarak Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımında forma giyen 1983 doğumlu ve 1.85 metre boyundaki Kolombiyalı smaçör Madelaynne Montano ile tüm konularda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Galatasaray Daikin ile Madelaynne Montano arasındaki resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı ve düzenlenecek bir basın toplantısı ile bu transferlerin duyurulacağı öğrenildi.

Madelaynne Montano'nun daha önce forma giydiği kulüpler şöyle:
1998–1999 San Fernando de Catamarca (Arjantin)
2004–2006 Aris Thessaloniki (Yunanistan)
2008–2009 Iraklis Thessaloniki (Yunanistan)
2009–2012 KT&G Daejeon (Kuzey Kore)
2012–2013 Rabita Bakü (Azerbaycan)

Kaynak: http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=8429

Galatasaray Daikin Dobriana Rabadzhieva ile anlaştı!

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray Daikin'in yeni sezon için, son olarak Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımında forma giyen 1991 doğumlu ve 1.94 metre boyundaki Bulgar smaçör Dobriana Rabadzhieva ile tüm konularda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Galatasaray Daikin ile Dobriana Rabadzhieva arasındaki resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı ve düzenlenecek bir basın toplantısı ile bu transferlerin duyurulacağı öğrenildi.

Dobriana Rabadzhieva'nın daha önce forma giydiği takımlar şöyle:
2009-2010 VC CSKA Sofia (Bulgaristan)
2010-2011 Spes Conegliano (İtalya)
2011-2013 Rabita Bakü (Azerbaycan)

Kaynak: http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=8430


Öncelikle hayırlı olsun. Montano 13 gün önce söylemiştim ciddi bir şekilde ilgilendiğimiz. Voleybolsever arkadaşların yorumlarını beklemekteyiz. Nasıl buldunuz ?
 
Rabadzhieva umarım doğru değildir. Yine hayal kırklığına uğratmasınlar bizi. Bu yıl en azından Eczacıbaşı'nı geçmek lazım.
 
Rabadzhieva smaçör olarak iyi deniliyor ama manşet ve defansı kötüymüş.Ama Montano alınmışsa bu çok büyük bir iş demektir.Bana göre şampiyonlar liginde en iyi oyuncuydu,mvp Brakocevic seçildi ama şampiyon takımdan mvp seçilir geleneğine uygun oldu biraz.Bireysel olarak Montano daha iyi bence.
Damla söylentileri de var ne kadar doğru bilemiyorum.Sonuç olarak ortaya iyi oyuncu(?),manşet problemini giderecek biri(?) ve iyi servis atan bir(Damla) oyuncu lazım...
 
Bu arada Lo Bianco ile yola devam edilecek mi acaba? Calderon da ayrıldı sanırım (kariyerinde başarılar dilerim ona da)

Lo Bianco, Montano, Rabadzhieva. Bir ya da iki yabancı takviyesi daha gelebilir.
 
Erkek voleybol takımımızda geçen sezon Ted Ankara Kolejliler'de oynayan libero Mehmet Özbek ve Sivas 4 Eylül'de oynayan smaçör Fırat Ezel Filiz ile anlaşmış. Daha önce İbrahim Emet ve Mısırlı pasör Abdalla ile anlaştığımız söylenmişti.

Bayanlarda ise bence transfer hala bitmedi. Kadroya katılacak çok isim olacaktır tahminimce; o yüzden, şimdiden konuşmak biraz erken olacaktır. Leo'nun da 1 sene sözleşmesi var o bitmeden gitmez bence.
 
Bu takımın iddaalı olması için Manşet ve defansı çok iyi bir Smaçör.Ve blok yüksekliği iyi olan uzun bir orta oyuncu şart.

Buna göre Lo Bianco-Montano-Smaçör(Jaque-Del Core) 3 yabancı tercihimiz olup Rabadzhieva ve Orta oyuncu yabancı olarak Cl için olursa takım iyi olabilir.Yoksa çok zor olduğunu söylüyoruz zaten Defansif-Manşet alan Smaçör'ümüz olmadan oynamamız imkansız.
 
Bayan takımımızla ismi gecen Montanana ve Damla hamleleri müthiş katkı sağlar bize. İnşaAllah bu 2 ismin transferi de gercekleşir. Rabadhzieava transferi de gereksiz oluyorsa yapılmasın yahu. Ama sadece Avrupa içinse eyvallah yapılabilir. Bianco-Montanana ve gelecek yeni ve kaliteli bir samçör ile muthiş bir yabancı kontenjanımız olur. Bu arada Seda Tokatlıoğlu ile ilgili bir gelişme var mi ?
 
Del Core en son bitmiş, okeye dönmüyor muydu :) İtalya'da oynarken ben de çok beğenirdim ama Ezcazı'da pek de bir varlık gösteremedi, bence geçen sene Gioli'yi almakla aynı olur. Kariyeri geriye gitmeye başlayan bir oyuncu.
Seda konusunda ise kararsızım, maalesef yerli pasör çaprazı da yok, Polen arada bir oyuna girmeyi tercih etti yine. Yeliz daha iyi bir hamle olur gibi.
 
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon VakıfBank forması giyen Milli orta oyuncu Ergül Avcı ile tüm konularda anlaşmaya vardı.

Yeni sezon için Rabita Bakü'den Kolombiyalı smaçör Madelaynne Montano ve Bulgar smaçör Dobriana Rabadzhieva ile tüm konularda anlaşmaya varan Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray Daikin, geçtiğimiz sezon VakıfBank forması giyen 1987 doğumlu ve 1.90 metre boyundaki Milli orta oyuncu Ergül Avcı ile tüm konularda anlaşmaya vardı.

Galatasaray Daikin ile Madelaynne Montano, Dobriana Rabadzhieva ve Ergül Avcı arasındaki resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı ve düzenlenecek bir basın toplantısı ile bu transferlerin duyurulacağı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst