Galatasaray'a Verilen Ceza

  • Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Fikstürü denk getirip içeride oynayacağımız ilk iki maçtan biri Fener Ülker olursa verilen görev tam anlamıyla başarıyla yerine getirilmiş olur.

F.Ülker ceza aldığında cezalı maçlarına Galatasaray ve Efes maçları denk gelmişti.Ve bir şekilde içerde oynayacakları maçları 2.devre oynadılar nasıl olduysa.Yanlış hatırlıyorda olabilirim ancak böyle bir durum karşımıza çıkarsa bizimde herşeyi yapıp seyircisiz oynatmamamız gerekiyor.Bu sene lig sıralaması çok önemli olacak.
 
Ben kişisel fikrimi tekrar ediyim.Galatasaray'a verilen 2 maçlık cezayı doğru buluyorum.Fakat bundan önceki senelerde çok çok daha fazlasını hak eden takımlara 5 maç ile ceza geçiştirmesi yapılırken bizim bu cezayı almamızı anlayamıyorum.Kısacası şunu söyleyeyim,eğer Galatasaray bu maçta 2 maç ceza almışsa bu normaldir.Eğer bunu Euroleague de yapsaydık 5-6 maç sahamız kapanırdı.

Ama şunu da eğer birazcık basketbol kurallarından,yönetmeliklerden anlıyorsam söylemeliyim.Eğer 2008-2009 sezonunda oynan Fenerbahçe-Efes Pilsen serisi son maçında yaşananlar,Euroleague de olsa Fenerbahçe en az 1-2 sene organazisyondan def edilirdi daha da muhtelemen lisansı iptal edilirdi.

Bu yüzden bu nasıl bir standartsızlıktır sorumu yineliyorum.
 

Üst