GALATASARAY'lı Ünlüler

aydemir akbaş ı esra eron la ipek tanrıyar arasından a çıkarın lütfen o adamın galatasaray lılığı ali sami yen e yakındır :)

Sevmiyorum ikisinide pparti görüşüyle alakalı değil birey olarak icraatleriyle,geçmişşleriyle sevmiyorum bu ikiliyi ondan.
ama yinede bu konunun konuşma yeri buraları değil bence ondan sildim o NOT kısmını.

Yanlış anlama olmasın benim sebep demem de Galatasaray'a Ağar'ın ço kkatkısı olduğu söylenir onunla mı alakalı ? : ) Yanlış anlaşılmasın siyasi anlamda söylemedim.

Tarihçi,Televizyoncu,bilim adamı,politikacı vs vs vs vs vs o kadar çok ünlü galatasaraylı var'ki liste olmaz kitap olur :) sanırım bu durumun başlıca sebeplerinden bir taneside lise'nin varlığı.Liseli değilim ama dünyada eşi benzeri olmayan bir özelliğe sahip olduğumuz için çok şanslı hissediyorum kendimi. Tıpkı kralımız rahmetli METİN OKTAY'ın dediği gibi ''Galatasaray din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır,bu yüzden Galatasarayı tercih eder ve her zaman Gurur duyarım''

Sinan Tuzcu'nun Galatasaraylılığına ve Fener nefretine bizzat şahit olmuştum...
Katıldığı tezahüratları yazmayacağım hehe...

Can Bulubay' Alıntı:
Sinan Tuzcu'nun Galatasaraylılığına ve Fener nefretine bizzat şahit olmuştum...
Katıldığı tezahüratları yazmayacağım hehe...
sinan tuzcu nun karısı dolunay soysert te fanatik galatasaraylı.sabah gaztesinin günaydın ekindeki röportaj ında "ne tip erkeklerden hoşlanmazsın?" sorusuna "fenerbahçeli erkeklerden hoşlanmam cevabını vermişti.hatta ilk evlendiklerindede "ikimizinde ortak yanı galatasaraylı olmamız" demişti.

Alıntı:
Tribün gibi düğün
Ihlamurlar Altında dizisinin karizmatik oyuncusu Sinan Tuzcu, Omuz Omuza, Bir İstanbul Masalı ve Hacı dizilerinde başarısını gösteren Dolunay Soysert ile evlendi. 9 Temmuz'da BÜMED'de (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) evlenen çiftin düğününe 400 kişi katıldı. Koyu Galatasaraylı olan Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert Galatasaray- Fenerbahçe çekişmeleriyle ilgili, kendi hikayelerini anlatan 9 dakikalık kısa bir film ile davetlilere sürpriz yaptılar.

3BF34DDD5381DF4CA59EBB82b.jpg

orhan baba nın gs li olmasına çok sevindim doğrusu.benim gs li bildiğim ünlüler:
mahsun kırmızıgül
yavuz bingöl
kürşat tüzmen(tam emin değilim)
hıfzı topuz
tecavüzcü çoşkun ;)
mehmet ali birand
okan bayülgen
sünnetçi kemal özkan
sman yağmurdereli
ömür göksel

Ünlü kategorisine girermi bilmem hatta girmez ama Marmara Hukuk'ta Medeni Hukuk dersimize giren hoca Mehmet Helvacı'nın eşi.Daha ilk derste 'Fanatik GS'liyim fenerlileri sevmem beni bütün maçlarda görürsünüz dedi:))