Geleneksel Adalar Organizasyonu (7 Temmuz Pazar - Heybeliada)

Gelmeyi çok ama çok isterdim ama kaderin cilvesi aynı gün sinifimizla Adalar organizasyonu yaptık ta 1 ay öncesinden. Artık gelecek seneki organizasyona.

Kerem,

bey vb hitaplara gerek yok, lütfen. :)

Tanju Ç. Barça için oynuyorsa ben Madrid tarafında yer alırım voleybol maçında, hem Aras-Şamil vardır o takımda, güzel anlaşırız. :)

Sizi de ekledim Eren Bey. Siz gelince Real Madrid-Barcelona voleybol maçlarının havası da değişir sanırım. Rekabet arttı. :)

Arkadaşlar listeye ismini eklemeyi unuttuğum varsa bana yazabilir. Listede olup da gelmeyecekler de bana yazabilir.

Son olarak da Büyükada'da kaşıntı sorunu olabilirmiş. Öyle olursa adayı değiştireceğiz. Burgaz veya Kınalı olabilir. Karar veririz gün yaklaşınca.

Henüz tanışma fırsatı bulamadığımız için öyle dedim, aslında tarzım değil ya. Yüzyüze görüşüp tanışırız artık Pazar günü. :)

Şamil Mourinho bizim takımımızın sahibi, başkanı, antrenörü ve oyuncusu. Aras Kafkaslı da en değerli oyuncularımızdan.

Tanju karşı takımda. Tanju olsun Furkan olsun Savaş olsun bütün çirkeflikleriyle hakemi etkileyerek maçı aldılar geçen sene ama bu sene izin vermeyeceğiz.

Çok ünlü bir voleybol atasözü vardır;

"Piknik voleybolu Adalar'da oynanan ve sonunda damarında Katalan kanı akanların kazandığı bir oyundur."

Tarihe şanlı bir Barcelona zaferi daha eklenecektir..

Bu arada Büyükada ve Heybeliada ile ilgili birkaç şey söylemek istedim.

Büyükada'da malum geçen sene bir kaşınma sorunsalı vardı. Bu sene de devam ediyor mu bilgi sahibi değilim. Heybeliada'da da mangal alanı var. Orada da oturma planı düzenlenebilir eğer erken gidilirse. Büyükada'daki masa-oturma yeri sistemi mevcut. Orada bir de kumdan bir voleybol alanı bulunmakta, file olarak bir ip var. Büyükada'da malum dar bu alan. Ben geçen hafta gittim Heybeliada'ya 4 arkadaşımla, hiç kimsede kaşınma sorunu olmadı. Bu yıl değişiklik olarak Heybeliada'ya da gidebiliriz, tercih sizin tabi ki. Ama dediğim gibi, Büyükada'daki mangal alanında aynı sorunun devam edip edemediğini henüz öğrenemedim.

Tabi hangi adaya gidersek gidelim önemli nokta erken gitmekte. Geçen sene güç bela bir yer bulmuştuk, ondan önceki sene hem kahvaltıyı da orada yaptığımız için erken giderek çok rahat yerleşme fırsatı bulmuştuk, kanımca ilk organizasyon yer bulma açısından daha iyiydi o yüzden. Bu hususu da belirtmek istedim.

Heybeli'de voleybol sahası var diyorsun yani piknik alanında değil mi Can? O zaman Heybeli daha mantıklı olabilir. İlla Büyükada olsun diye isteğimiz yok aslında.

Galatasaray Basketbol forumunda Real Madrid-Barcelona muhabbeti de ne oluyor anlamak güç açıkçası.

Ayrıca basketbol paydasıyla bir araya geldiğimiz bir platformun organizasyonunda voleybol maçı yapmak da iyiymiş ;)

Organizasyonun lokasyon seçimi için de artık bir karara varmak gerekiyor beyler...

Arda, İstanbullular daha iyi bilir ama piknik alanlarında basketbol sahası ya da potası yok bildiğim kadarıyla. En azından öncelikli yerler arasında bulunan yerlerde yok.

Piknikte Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti olmayacağına göre insanların birbirine takılabileceği bir şeyler olmalı bence.

Heybeli'de voleybol sahası var diyorsun yani piknik alanında değil mi Can? O zaman Heybeli daha mantıklı olabilir. İlla Büyükada olsun diye isteğimiz yok aslında.

Evet Kerem abi orada kumdan bir alan var voleybol oynanması için, tamamen güneş yiyor voleybol alanı. Mangal alanı iskeleden yürüyerek yaklaşık 20 dakika uzaklıkta, voleybol alanı da oranın içinde hemen.

Siz bilirsiniz tabi tercih size kalmış hangi ada olacağı konusunda. Büyükada'da sorduğum insanların bazıları sorun kalmadı bazıları devam ediyor dedi. Tam sağlıklı bir bilgi edinemedim maalesef.

Can Heybeli´deki yer geçen sene adada gittiğimiz gibi halka açık bir yer mi yoksa özel bir tesis mi? Orası daha mantıklı duruyor sanki, voleybol için file ile uğraşmayız. Tabi önceden gidip yer kapmak gerekecek malum pazar günü adalar insan doluyor.

Müsait olup da gelmeyen Spanoulis göremesin inşallah!

Katılmak istedim,siz değerli abilerimle gerçek hayatta tanışmak için. Ama ailem izin vermedi. malesef gelemeyeceğim :-( Herkesden özür dilerim :-(

Ben 1 ay önce Heybeliada'ya gittim,grubun yarısı kaşıntı sorunu yaşadı ama bu sefer daha kısa sürdü.1 ayda bir değişim var mıdır bilmiyorum. Bir de çoğunluğun erken gelmesi zorsa yer tutmak için 5-6 kişilik öncü bir grup gidebiliriz,İpekçi'den alışkınız ne de olsa:)

Katılmak istedim,siz değerli abilerimle gerçek hayatta tanışmak için. Ama ailem izin vermedi. malesef gelemeyeceğim :-( Herkesden özür dilerim :-(

Metehan, aile büyüklerinden birisiyle beraber katılabilirsin pikniğe. Hem ailen de çocuklarının nasıl bir ortamda olduğunu, nasıl bir üye kitlesine sahip siteye yazdığını görme fırsatı bulmuş olur.

Sosyal hayatta Dudullu'da yaşadıkları iddia edilerek ötekileştirilen Ataşehir halkı Bostancı grubuna dahil değildir,belirtmeyi gerekli görüyorum.