Geniş Aile

Ufuk Özkan Zuhal Topal Aciklaması
?Geniş Aile?de ayrılık yok? Tiyatromuzun turnesi kapsamında gittiğimiz Muğla?da öğrencilerle yapılan söyleşide bir öğrencinin yaptığı espiri yanlış yorumlandı. Zuhal?in diziden falan ayrıldığı yok. Zuhal dizinin başrol oyuncusu ana karakterlerinden biri.Dizideki olaylar Cevahir, Şükufe ve Koyu Bilal çatışması üzerinden yaşanıyor.Son yayınlanan bölümde Şükufe?nin mahalleyi terk edip gitmesi üzerine öğrencinin yaptığı bir espiri diziden ayrılıyor şeklinde yorumlanınca bu tarz haberler çıktı.Üstelik kimse merak etmesin Şükufe mahalleye geri döndü. Ayrıca Şükufe ile Cevahir arasında yepyeni süpriz bir gelişme yaşanacak.Hep birlikte izleyip görelim?

Eski bölümde bi dialog vardı öldüm gülmekten.

Cevahir'in cıplak resmini yaptılar,sonra satışı cıktı tablosu acık arttırmada.Müzayedeci: Evet satıyorum 2100 avro yok mu? arttıran satıyorum satıyorum saaaaaaaat,Cevahir yetişir: 1850 avro :) :) Müzayedeci ya orayı geceli cok oldu.

Geniş Aile'de canlandırdığı Koyu Bilal karakterindeki performansıyla dikkat çeken Fırat Tanış, 4 hafta dizide yer almayacak. Sevgilisi Sezin Akbaşoğluları'yla ilişkisinde yaşadığı problemler nedeniyle işini aksattığı konuşulan Fırat Tanış hem kendini toparlamak hem de çıkacak albümünün hazırlıklarını tamamlamak için diziye 4 hafta ara verecek.

Dizi ekibi ultimatom vermiş Fırat Tanış'a..Sete gelmediği günler oluyormuş ve bu sürede sürekli alkol kullandığı söyleniyor..
Zaten dizinin ilk sezonu ikincisini aratıyordu,tuz biber oldu bu gelişmeler..Reytingler daha da dibe vurur artık..

Avrupa Yakası’nda canlandırdığı Yaprak karakteriyle çok sevilen Hale Caneroğlu, Geniş Aile dizisi kadrosuna katıldı

Yapımcılığını D Yapım‘ın üstlendiği senaryosunu Cüneyt İnay’ın yazdığı yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı Star TV’nin sevilen dizisi Geniş Aile’nin kadrosuna Hale Caneroğlu katıldı. Diziye 82. bölümden itibaren dahil olan Caneroğlu, Cevahir’in Almanya’da evlendiği eski eşi Berrak’ı canlandırıyor.

Geniş Aile dizisinde Koyu Bilal'i canlandıran Fırat Tanış diziye geri dönüyor.

Aynı zamanda müzisyen olan Fırat Tanış geçtiğimiz ay, piyasaya çıkaracağı albümünün çalışmalarını hızlandırmak için diziden bir süreliğine ayrılmıştı. Çalışmalarını tamamlayan Tanış, önümüzdeki hafta yeniden Geniş Aile'de olacak.

Geçtiğimiz haftalarda Berrak karakteriyle Geniş Aile'nin kadrosuna dahil olan Hale Caneroğlu yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar Geniş Aile'nin kadrosunda olmasının kesinleştiğini ve büyük ihtimalle gelecek sezon da kadroda olacağını söyledi.

Hale Caneroğlu, gelecek bölümlerde izleyicileri güzel sürprizler beklediğini de müjdeledi...

Yeşim Ceren Bozoğlu, Geniş Aile'den Ayrıldı!

Bozoğlu, canlandırdığı eli coplu Sevim karakteriyle kendi oyunculuk yelpazesine farklı bir karakter eklemenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.. Dizinin yapımcılarından affını isteyerek ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu, önümüzdeki günlerde yeni projelerle ekranlarda olacağını sözlerine ekledi.

Başarılı oyuncunun yaptığı açıklama:
Geniş Aile'ye zor da olsa veda zamanı... Bana ödüller kazandıran "Geniş Ailem"e başka bir projede yer alabilmem için her zamanki gibi aileliğini gösterip beni anlayışla karşıladığı için bir kez daha çok teşekkür ederim