Bende aynı bildirim sorununu yaşıyorum inşallah en kısa sürede düzelir
Trol diye beni kastetmediğinizi düşünüyorum. Facebook hesabım yok (evet enteresan ama yok, oraya ayıracağım vakti buralara ayırıyorum) ama doğrulama yapmak isteyen linkedin den kontrol edebilir. Hangi takımı tuttuğumu tanışma kısmına yazdım, bir kez daha belirteyim, Fenerbahçeliyim. Gereksiz polemiğe girmeden fikirlerimi yazıyorum, kimseyi rahatsız etmediğimi düşünüyorum. Beni rahatsız eden konular tabiki oluyor ama sonuçta burası da antu değil (hoş o tür yerlerde de ne derece sağlıklı yorum oluyor ayrı.. ). Belki birgün birbirimizi biraz daha tanırsak daha rahat yazarım fikirlerimi. Şimdilik sportif konularda fikrimi belirtmeye devam edeceğim.
Forumda hakaret etmek serbestmi oldu? Kendi sporcularımıza karşı, yada kişisel tartışmaya giden konu başlıklarında edilen hakaretler, kullanılan argo tabirler, bunlar normal mi karşılanıyor artık? Örneğin en son Bayern maçından sonra yapılan tartışmalar daki üslup hakaretler, yada Sinan Güler'le ilgili konu başlığındaki tartışmalardaki kişilerin birbirlerine hakaret etmesi normal mi karşılanıyor artık? Ne bir ceza var, ki cezayı geçtim en azından bir uyarı olması gerekmez mi, en azından bu tarz mesajlar silinmesi gerekmiyor mu? Benmi yanlış biliyorum.. Özel mesaj olarak bunları ifade ettim ama ne yazıkki bir cevap alamadım, belki burdan bir cevap gelir diye buraya yazmak istedim.
Üye olduğum günden belli birkez bir kardeşimizle böyle hakaretli bir tartışmamız olmuştu, o günde bundan dolayı herkesten Özür diledim, bugünde diliyorum, bence bizim forumumuzda ne birbirimize, nede bir sporcumuza hakaret eden, argo kelimeler içeren yada üslubumuza önem verilmeyen mesajlar olmamalı.
Saygılarımla iyi akşamlar...
Merhaba,
Basketbol maçları öncesi maçla ilgili başlıklar açma durumu hakkında görüşlerimi bildirmek istiyorum. Geçen hafta Bayern maçı başlığı açılırken ilk mesajda (muhtemelen başlığı açan kullanıcın mesajı) maç tarihi, saati, istatistiksel veriler falan yoktu.
Başlık açan arkadaşların heyecan ve isteğini anlamakla birlikte en azından önemli maçlarda (EC yarı final, final veya ligde playofflar falan) daha önce bu işi iyi yapmış (aklıma Burak Uğur Yılmaz Bey geliyor ama başka arkadaşlar da var) kullanıcıların başlık açması, istatistiksel verilerle zenginleştirilmesi, özellikle maç günü ve saatinin belirtilmesi gibi konularda gerekli özenin gösterilmesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Mümkünse iç saha maçlarında elde edilebilen bilgiler doğrultusunda satılan ya da kalan bilet sayısının güncellenerek belirtilmesi de faydalı olabilir.
Tweet'leri forumda mesaja ekleyebilmek için twitter.com/username/status/ kısmından sonraki rakamlardan oluşan bölümü koplayalayıpkodlarının arasına yapıştırmak gerekiyor.
Forum arayüzünde bunu kısa yoldan yapmak için bir buton eklense daha iyi olmaz mı? Tıpkı youtube videolarını eklediğimiz gibi...
Pardon şimdi fark ettim, en sonda varmış. Instagram için de bir buton eklenebilir mi acaba?Gelişmiş mesaj yazma bölümünde mevcut