Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":5lz1rajt]Bir de niyet okuyuculuğu eklendi kurtlar vadisi tadında üsluba
Okuyun yapın edin yazın yazmayın tadında üslup aşşağıdan almak oluyorsa aşşağıdan almazsanız neler yaparsınız merak ediyorum
Ne yapıp yapmayacağımı sizden öğrenecek değilim.
Anlamak her zaman hak vermek değildir. Size katılmıyorum ve görüşümü dile getiriyorum en azından getiriyordum.
Forum kurallarına yönetimi beğenmeyen atılır maddesi eklenmediğine göre sorun olmasa gerek
Yok suyumu bulandırdın diyorsanız elden birşey gelmez.
İsteyen yazmaz dediniz peki dedim.
Siz yazıyorsunuz bende cevap veriyorum.
Biz beğenmiyorsanız zorla tutmuyoruz lafını ilk kez söylemedik yönetim olarak, hep söyledik hala da söylüyoruz. Kuralımız bu, uygulamamız bu. Ben her şeye rağmen alttan alıp bana Tugay'la beraber hesap sormanıza kadar varacak yazılarınıza müdahele etmedim ama halen uzatıyorsunuz. Forumda, hiç bir forumda olağan demokrasi beklemeyin. Demokrasi nedir ki zaten şu sanal ortamda? Bizi buraya oyla seçmediniz ki siz, biz hep buradaydık ya da bazılarımız sonra eklendi. Bir takım kurallar koyduk ve siz talep ederek bu kurallara uyacağınızı kabul ederek siteye yazma hakkı kazandınız. 10 senelik gsbasket.org bugünlere böyle gelmiştir. Ayakta kalan tek taraftar basketbol sitesi olma özelliğini, saygınlığını da bu politikayla kazanmıştır. Demokrasi ve eşitlik yok diyorsanız, bunu forum genel için söyleyemezsiniz çünkü bir hiç bir üyeyi bir üyeden kayırmıyoruz, kayırmayız. Şimdi Mithat Duran örneğini vericeksiniz, onu da anlatmaktan sıkıldım.
İlla da bunları yazdıracaksınız yahu.
Sanal ortamı böyle ciddiye alıp devlet ütopyaları yazıyorsunuz.[/quote:5lz1rajt]
Benim uzatmaya niyetim yok siz yazdıkça ben cevap veriyorum. Forum kurallarında saygıdeğer yöneticilerin yazdıklarının üzerine yazılmaz diye bir madde varsa ben göremedim. Eklerseniz uyarım.
Forum kuralları dahilinde hareket ediyorum.Hatta yöneticilerin o kurallara keyfiyen uymamalarına rağmen ben kuralların dışına ısrarla çıkmıyorum.
Kurallar ortada kimin kuralara uyup uymadığıda ortada ayrıca o kuralar da yöneticiler bu kurallardan muhaftır diye bir madde yok.
Demokrasi ve eşitlik yok diyorum çünkü yok.
Kimseyi örnek vereceğim yok niyet okuyuculuğunuz iyice dikkat çekici bir nokta da açıkcası.
Yönetcilerin bebe,haddini bil,öf yani,okuma ,yazma gibi ifadeler kullandığı bir ortamda ben bunlara cevap verirken dahi aynı üslubu özenle kullanmıyorum.
Siz amacım her ne ise anlamaya devam ediniz.
Forum kuralları açık ben müdahaleyi gerektirecek birşey yapmadım . Yaptı isem hangi forum kuralarına aykırı davrandığımı belirtir gereğini yaparsınız.Yada keyfiyen yaparsınız.Keyfiyen yaptım dersiniz.
Bana direktif verecek bir konumda değilsiniz.
Siz yazıyorsunuz ben cevap veriyorum.Bu da en doğal hakkım