GSBASKET Abant Pikniği

İstanbul organizasyonunda yer alan gençleri de bekleriz Bolu´ya.

Sühan başta olmak üzere organizasyona katılan diğer arkadaşlar. Gerçi Arda Sühan için genç tanımını kullanmıyor, aksini iddia ediyordu. : )

Arda'nın haklılık payı olduğu kesin. Gençliğimizmi kalmış bizim allasen:) Ben Alperen'e de dedim bu hafta herhngi bir şey olmadığı için aileye söz vermiştim bu hafta sonu aileye ayırdık. Gelmem zor bile değil yani..

Onur abi Alperen ve ben olcaz galiba tam bir buluşma olamıyor sayenizde :) Alperende son gün kıvırır Onur abiyle başbaşa içeriz artık rusları kaçırdınız gençler :)

Ben zaten Ankaraya geleceğim ya 20 Ekimde şimdi bi dahamı beni oraya çağırıyonuz olmaz ne bu ya her zaman deplasman her zaman deplasman :) (Ankara deplasman sayılmaz ama).Neyse artık bakıcaz bi çaresine..

Alperen sen varya sen..

Anaa, suç yine bana kaldı. :)

Gidelim derse Onur Abi gelirim ben, problem yok.

Unutmadan ekleyeyim, bu piknik için Kastamonu gezisini iptal ettim, hemen suçlamayın gariban kardeşinizi. :)

10 gün sonra Uğur gelecek olmasa, havalar bir anda soğumasa bir değişiklik olsun diye gidelim Alperen derdim ama...

İlkbaharda bir hafta sonu düşeriz yollara gelmek isteyen arkadaşlarla...

Ben de diyorum bu piknik niye olmuyor..
İşin içinde Alperen varmış : ))
Şaka ya, takılmayın çocuğa..
Bu arada piknik sevdalısı insanlara bir bilgi vereyim..
Şu anda İstanbul da sıcaklık 13 derece ve metrekareye bir kova su düşüyor..
sanki piknik için havalar biraz soğuk ..

Emre abi sen oraya 13 derece demişinde Bolu şuan 7 derece ayaz var bi taraflarımız donuyor.Biz bunu 1 ay önceden falan düşündük piknik olcağındanda değil hani her yerde toplanılıyorya(?) :) Bide Ankara-İst arası olarak bide benim burda okumamdan dolayı Bolu dedik piknik olmaz konser olur oturup bi yerde muhabbet olur piknik bahane :) Size bolunun şahane yemeklerinden yedirebilirdim :p

Uğur Güven' Alıntı:
Emre abi sen oraya 13 derece demişinde Bolu şuan 7 derece ayaz var bi taraflarımız donuyor.Biz bunu 1 ay önceden falan düşündük piknik olcağındanda değil hani her yerde toplanılıyorya(?) :) Bide Ankara-İst arası olarak bide benim burda okumamdan dolayı Bolu dedik piknik olmaz konser olur oturup bi yerde muhabbet olur piknik bahane :) Size bolunun şahane yemeklerinden yedirebilirdim :p

Uğur, bu Bolulu Hasan Usta kim ya.. Sen tanırsın.
Abi, biz özel Bolu'ya geliriz.. İşimiz ne..
Boş gezenin kalfaları..
Geliriz, geliriz..