Sihirbazın Çırağı
Dün saat 19:00 matinasında izledim Güzel eğlenceli bir filmdi : )
Dün saat 19:00 matinasında izledim Güzel eğlenceli bir filmdi : )
Onur Yavuz' Alıntı:Bu filmleri bana tavsiye ediyor musun Uğur? : )
Saim Karakuzu' Alıntı:Arkadaşlar bana çok acil 5 6 tane film önerebilir misiniz ? aksiyon macera dram komedi romantik korku hepsinden olabilir arkadaşlar
Kaan Çağdur' Alıntı:[quote="Saim Karakuzu":3esxsn9h]Arkadaşlar bana çok acil 5 6 tane film önerebilir misiniz ? aksiyon macera dram komedi romantik korku hepsinden olabilir arkadaşlar
Barış Şişman' Alıntı:Başka Dilde Aşk
Aşkın ne olduğunu ve nasıl yaşanması gerektiğini anlatan çok güzel bir film olmuş, özellikle Mert Fırat'a hayran kaldım. O kadar zor bir rolü oynamak hem de inandırıcı şekilde oynamak herkesin yapabileceği şey değildir.
Ayrıca şanlı armamızın ve renklerimizinde olduğu filmi izlemekte büyük keyif.. =) Keşke sinema da izleseymişim.. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
10/8.7
[/quote:1k7m801e]Aşk; sadece dudağından çıkan iki kelimeden oluşmadığı için bence anlaşabilir. Arada yeter ki aşk olsun, gerisi hiç mühim değil..Nilay KIZILOK' Alıntı:hic konusmadan anlasabilir miyiz acaba. ?
[quote="Barış Şişman":1k7m801e]Başka Dilde Aşk
Aşkın ne olduğunu ve nasıl yaşanması gerektiğini anlatan çok güzel bir film olmuş, özellikle Mert Fırat'a hayran kaldım. O kadar zor bir rolü oynamak hem de inandırıcı şekilde oynamak herkesin yapabileceği şey değildir.
Ayrıca şanlı armamızın ve renklerimizinde olduğu filmi izlemekte büyük keyif.. =) Keşke sinema da izleseymişim.. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
10/8.7
Özlem Nokta' Alıntı:Avatar : The Last Airbender izleyen var mıdır ?
nedir durumu ??
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Özlem Nokta":2hejndg7]Avatar : The Last Airbender izleyen var mıdır ?
nedir durumu ??