GsBasket-GsVoleybol - Sıra Parke'de

Gsbasket-Gsvoleybol futbol karşılaşmasından sonra sıra basketbol maçına geldi, bundan sonraki maç da voleybol olur diye tahmin ediyorum:) Malum Gsbasket olarak sahada ağır bir yenilgi aldık şimdi onun rövanşını parke de alma vakti geldi. Şu anda netleşen tarih ve saat yok. Her iki taraftan da yeterli katılım sağlandıktan sonra tarih ve saat belli olur. Evet katılımcıları bekliyoruz.

Voleybolda farklı mağlubiyeti düşündüğümüzde basketbolda olabildiği kadar averaj yapmalıyız :p
Gsvoleybol'un konuya ilgisi nasıl olur bilemem ama bekliyoruz kendilerini. Metrobüsle geliyoruz 8)

Gsvoleybol'un as kadorusu düşünel tarihlerde yurtdışında Barcelolona, Lakers'ın bulunacağı bir kupada olacaktır. Uygun görürseniz sizinle olan maçımıza Gsvoleybol Genç Kadrosunu çıkaracağız. Bunun için Barış Eskigülek ile konuşacağım :)

Burak Eyvel' Alıntı:
Gsvoleybol'un as kadorusu düşünel tarihlerde yurtdışında Barcelolona, Lakers'ın bulunacağı bir kupada olacaktır. Uygun görürseniz sizinle olan maçımıza Gsvoleybol Genç Kadrosunu çıkaracağız. Bunun için Barış Eskigülek ile konuşacağım :)

As-Genç-Yıldız farketmez. Bizde bu motivasyon olduktan sonra :)

İşin içine rekabet girerse, katılımcı sayısı da fazla olur diye tahmin ediyorum. Bench'i kuvvetli tutmak lazım.

Gsbasket'te Gsvoleybol Mesaisi
Gsbasket'te GsVoleybol maçı hazırlıkları başlarken son antremana sakat olduğu için katılamayan Deniz ve uyku problemlerinden dolayı tam performans gösteremeyen Doğan da antremana katıldı. Teknik ekibin bu durumdan memnuniyeti gözlerden kaçmazken çalışma oldukça neşeli geçti. Coach Sühan Cem üçsoy sitemize önemli açıklamalarda bulundu

Kazanmak İstiyoruz

Coach Üçsoy sitemize ''Takımın son durumunda önemli gelişmeler var. Deniz ve Doğan'ın tam performansına ulaşması gerek pota altında , gerek skor olarak çok önemli. Yeter ki galibiyete inanalım. taraftarımızın da desteğiyle yeneceğimizi düşünüyorum. Buna inancımız tam'' şeklinde konuşurken sakatlıktan çıkıp çalışmalara başlayan Deniz ise ''Gs Voleybol'a sayı atıp gerçek GSBASKETli olmak istiyorum . Bu zorlu yolda takımın yanında taraftarımızın olacağını düşünüyorum. Onların desteğiyle yenemeyeceğimiz takım yok. Genç bir takımız ve kazanacağız. Takım olarak buna inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Deniz Baskın' Alıntı:
Gsbasket'te Gsvoleybol Mesaisi
Gsbasket'te GsVoleybol maçı hazırlıkları başlarken son antremana sakat olduğu için katılamayan Deniz ve uyku problemlerinden dolayı tam performans gösteremeyen Doğan da antremana katıldı. Teknik ekibin bu durumdan memnuniyeti gözlerden kaçmazken çalışma oldukça neşeli geçti. Coach Sühan Cem üçsoy sitemize önemli açıklamalarda bulundu

Kazanmak İstiyoruz

Coach Üçsoy sitemize ''Takımın son durumunda önemli gelişmeler var. Deniz ve Doğan'ın tam performansına ulaşması gerek pota altında , gerek skor olarak çok önemli. Yeter ki galibiyete inanalım. taraftarımızın da desteğiyle yeneceğimizi düşünüyorum. Buna inancımız tam'' şeklinde konuşurken sakatlıktan çıkıp çalışmalara başlayan Deniz ise ''Gs Voleybol'a sayı atıp gerçek GSBASKETli olmak istiyorum . Bu zorlu yolda takımın yanında taraftarımızın olacağını düşünüyorum. Onların desteğiyle yenemeyeceğimiz takım yok. Genç bir takımız ve kazanacağız. Takım olarak buna inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Adam aşmış. Noktalama işaretlerine dikkat ederse bu performansla Hürriyet Spor'da rahatlıkla iş bulur. Şu maçı bir an önce düzenlemek lazım. Bu adamdaki kazanma arzusunu kullanmak lazım. Yemin ederim dış şut kullanmıcam, hepsini bu çocuk atsın :)

Bir de şeyi yazmayı unutmuşsun. Kadro zenginliği, Coach Sühan Cem Üçsoy'un sahaya çıkartacağı ilk 5 oyuncu konusunda sıkıntı yaratıyor.

gsvoleybol yokuşlarda :p Sözlüğe mi sarsak 8) Bu arada bazı tecrübeli oyunculara da ihtiyacımız var Savaş Karadağ , Murat İnal duy bu sesleri. Hatta büyük başkan Arda Ezer de gelirse vallahi herşeyimi ortaya koyarım sonuçta kontratı başkan verir. Her sayıdan sonra üme bastırdığım gsbasket amblemimi öper deplasmanlarda itici oyuncu rolünü üstlenirim. Her faulden sonra itiraz filan ciddi çirkefleşirim :)

Deniz Baskın' Alıntı:
gsvoleybol yokuşlarda :p Sözlüğe mi sarsak 8) Bu arada bazı tecrübeli oyunculara da ihtiyacımız var Savaş Karadağ , Murat İnal duy bu sesleri. Hatta büyük başkan Arda Ezer de gelirse vallahi herşeyimi ortaya koyarım sonuçta kontratı başkan verir. Her sayıdan sonra üme bastırdığım gsbasket amblemimi öper deplasmanlarda itici oyuncu rolünü üstlenirim. Her faulden sonra itiraz filan ciddi çirkefleşirim :)

Evet büyüklerimizin de katılımını bekliyoruz. Başımızda bir tanede koç olmalı bence. Yoksa raydan çıkar herkes :)

Sözlüğe bir teklif yapalım bakalım cevap ne olacak ? Yalnız orada çok sağlam adamlar var. Oynadım biliyorum. Benden söylemesi.