GsBasket-GsVoleybol - Sıra Parke'de

Deniz aşırı motive olmuş. Işıl ve Arda´nın Fener maçlarına dönmesinde bu durum. Bu durumu gözardı etmeden Deniz´den en yüksek verimi alabilmeli Sühan Hoca.

Bana kalırsa önce gsvoleybol ile 1-2 maça çıkılsın, oyuncular birbirine alışsın. Hatırlatmakta fayda var; sözlük karşısında alınacak olası bir mağlubiyette bazı başlar gider. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Deniz aşırı motive olmuş. Işıl ve Arda´nın Fener maçlarına dönmesinde bu durum.

Evet çok önemli bir noktaya parmak basmış Onur Bey. Çok fazla şey yapmak isteyip, hiçbir şey yapamayan çok oyuncu gördük biz. Aman Deniz !!.

Sözlüğe teklifimizi yaptık, bekliyoruz.

Bu maçı son şansım olarak görüyorum. Aksi halde görevimi asistanım Phil'e bırakacağım :) Geçen maç Doğan ile Deniz takımı sabote ettiler sahada varlıkları bellli değildi :))

Sühan Cem' Alıntı:
Bu maçı son şansım olarak görüyorum. Aksi halde görevimi asistanım Phil'e bırakacağım :) Geçen maç Doğan ile Deniz takımı sabote ettiler sahada varlıkları bellli değildi :))

Bana güvenilmeyen yerde başarılı olmam beklenmesin koç bunu baştan söylüyorum :p

Tekrar yaparım giden sen olursun hoca ben değil :p

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":17la5j5j]Bu maçı son şansım olarak görüyorum. Aksi halde görevimi asistanım Phil'e bırakacağım :) Geçen maç Doğan ile Deniz takımı sabote ettiler sahada varlıkları bellli değildi :))

Bana güvenilmeyen yerde başarılı olmam beklenmesin koç bunu baştan söylüyorum :p

Tekrar yaparım giden sen olursun hoca ben değil :p[/quote:17la5j5j]
Doğan ne güzel söylemiş. Floryayı ahıra çeviririz vallahi canımız ne isterse o olur. Senden öncede hoca vardı Sühan bey kariyeriniz filan ilgilendirmez bizi.
Aşırı konsantrasyon işine gelince rahat olun millet problem yok :) (arma aşığı olup da Fener maçlarına rahat çıkıp birşeyler yapabilen birini hatırlamaya çalıştım ama bulamadım valla yoksa ben onun gibi olcam dicektim :) ) Neyse ilk oluruz 8)

Valla cemiyetin yıllanmışlarından Yılmaz Toköz amcamız nası diyor 'Servet'i satan GS'ı satar' diye.

Aynen öyle beni satan GSbasket'i satar Sühan Abi :p

Sizler GS Basket'in geleceğisiniz arkadaşlar:) Doğan'ın ev İNŞAATı bittiğinde Deniz'i de bizim ŞİRKET'ten biri ile birleştirdiğimizde benim görevim bitecek:)

Birleştirceğin şey sakallı olursa bu işi bozarım arkadaş lamı cimi yok yani :)

Sühan Cem' Alıntı:
Sizler GS Basket'in geleceğisiniz arkadaşlar:) Doğan'ın ev İNŞAATı bittiğinde Deniz'i de bizim ŞİRKET'ten biri ile birleştirdiğimizde benim görevim bitecek:)

Evimizin kapısınıda ilk sen açarsın abi yoksa rahata eremezsin paralel olarak :p

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":32ugs8s4]Sizler GS Basket'in geleceğisiniz arkadaşlar:) Doğan'ın ev İNŞAATı bittiğinde Deniz'i de bizim ŞİRKET'ten biri ile birleştirdiğimizde benim görevim bitecek:)

Evimizin kapısınıda ilk sen açarsın abi yoksa rahata eremezsin paralel olarak :p[/quote:32ugs8s4]

Dur yaw tüylerim diken diken oldu ÖZhan Canaydın geldi aklıma.. :)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":e428hyfy]Evimizin kapısınıda ilk sen açarsın abi yoksa rahata eremezsin paralel olarak :p

Dur yaw tüylerim diken diken oldu ÖZhan Canaydın geldi aklıma.. :)[/quote:e428hyfy]

Ozaman birde 'kozmik oda görüşmesi' yapar şaha kaldırırız bu takımı. ;) :p

Bakıyorum da maçlar peşi sıra geliyor.

Gsbasket-Gssozluk maçı sonrasında Gsvoleybol ile de maç ayarlama organizasyonundaki arkadaşlar GSBASKET in basketbol odaklı bir site oldugunu ve bunun agırlıgı altında bir basketbol maçına çıkacaklarını unutmasınlar diyorum.

Diğer başlığa da yazmıştım ama kadroları kimler ne şekilde kuruyorlar?