Gsbasket Halı Saha Maçı(Cuma günü 9-10 Koşuyolu)

Sağlık sorunlarımdan dolayı pek bi işe yaramıyorum ne yazıkki :)

Güzel maçtı, herkesin ayağına sağlık. Sözlük maçında tribündeki yerimi almak isterim... Bugünkü maçı organize eden Burak'a da ayrıyetten teşekkürler

15-4 yenildik :) .

Biz çok kötü başladık birde bariz güç farkı vardı değişiklik oldu bende kaleden çıkınca oyun olarak dengeledik ama sadece oyun olarak malesef skor üretemedik 15 tane karşı karşı falan kaçırdık rakip kaleciler çok iyiydi o ayrı ama bizdede ben dahil herkes bu gün Guiza gibiydi.

Tolga zaten müthiş oyuncu onu söylemeye gerek yokda, bence bu gün sahanın yıldızı Okan Alaşalvaroğlu idi sol bekte ileri geri çok iyi oynadı kaleye geçti kaledede iyiydi.
Amacımız da bu zaten kaynaşmak tanışmak dışında site dışı organizasyonlarda takımımız nasıl olacak şekilleniyor yavaş yavaş mesela Okan 1 maç daha böyle oynasın kesin olacak takımda.

Değişiklilerden sonra skor olarak olmasada oyun olarak hemen hemen denk ve çok güzel maç oldu herkese teşekkür ediyorum, bunu sık sık yapalım. Bi aboneik paklar bizi artık.

Bende kendimi tebrik etmek istiyorum, ayağımı şişirmeyi becerdiğim için :) Bu arada maçı kopartan isim ben oldum, maç 5-1 ken kaleye geçtim ve 2 dakikada 9-1 yaptım skoru. Ben olmasam bu kadar olmazdı fark herhalde :) :)

Öncelikle geçmiş olsun Can.
Merak ettiğim 2 şey var:
1-Can son vapura yetiştin mi?
2-Yılmaz ne kadar bekledin?

Geçmiş Olsun Can, Alçı filan yok dimi ?

Saat 00:10daki tüm adaları dolaşan vapura yetişebildim doktora gittiğim için. Alçı yok çok şükür, bi yanındaki parmakla birleşecek biçimde bandaj yapıldı. Bikaç güne alışırsın bandaja, düzgün yürürsün dedi doktor.

Herkese çok teşekkürler bu arada, çok sağolun...

Gerçekten çok güzel maçtı. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Kadroları maçtan önce forumda belirlesek daha iyi olur kanaatindeyim.

Can geçmiş olsun kardeşim.

Bu arada rakip takım oyuncuları bidaha maça gelmeden önce hamama uğrasınlar. Hem maç içinde , hem maç dışında acayip şanssızdılar :)