GSbasket İftar Organizasyonu (12 Temmuz Cumartesi)

Bu sene de geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz İftar Organizasyonumuzu 12 Temmuz Cumartesi günü Lale Lokantası'nda yapmaya karar verdik.

Her zaman olduğu gibi bizleri tanısın, tanımasın GSbasket ailesinin tüm üyelerini yanımızda görmek istiyoruz ve herkesi bu güzel organizasyona davet ediyoruz.

İftar yemeğimiz standart bir iftar menüsünden oluşmaktadır ve ücreti 33 TL'dir. Ekstralar olursa değişebilir. İsteyen menü yerine pide tarzı seçenekleri de değerlendirebilir. Mekanı seçme nedenimiz açık havada sohbet de edebileceğimiz bir yer olması. Geçen sene gelenler bilir ama daha iyi bir hizmet olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

İftar için karara vardığımız mekan söylediğim gibi Hasköy Lale Lokantası'dır. Muhtemelen Halıcıoğlu Metrobüs Durağı'nda buluşabiliriz. Ulaşım ve mekan bilgileri;

HASKY LALE LOKANTASI (0212) 369 49 49

İftara katılmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşıp isimlerini yazdırabilirler. Gelenler bu ilk mesajda güncellenecektir.

- Bu konu altına mesaj yazarak,
- Forum yönetiminden herhangi bir arkadaşımıza ulaşarak,
- twitter.com/ksecer veya facebook.com/kerem.secer adreslerinden bize ulaşabilirsiniz. Sayıyı net olarak belirlemek adına Cuma akşamı listenin hemen hemen netleşmesi gerekmektedir.

İftara Katılacaklar

- Aras Kafkaslı
- Şamil Turançiftçi
- Cem Erman
- Yiğit Çelebi
- Onur Uncu (küçük bir ihtimal)
- Burak Uğur Yılmaz
- Önder Çiçekoğlu
- Volkan Kızıltaş (küçük bir ihtimal)
- Kerem Seçer
- Yunus Gökyıldız
- Okan Alaşalvaroğlu
- Furkan Şenbabaoğlu
- Anıl Mehmet Yıldırım
- Çiğdem Bağcı
- Sera Geyran

Not: Diğer arkadaşları kendilerine sormadan yazmak istemedim.
 
Çiğdem ile Anıl Mehmet de geliyor.

Iftara gelmeyen mangala da gelmesin. :)

Bu arada oruç kısmını da merak etmeyin. Oruç tutmayanlar da gelebilir.
 

Üst