GSbasket.org 10. Yıl Kutlaması (Resimler 10. Sayfada)

GSbasket'in hayata geçmesinden bu yana tam 10 sene geçti. İlk olarak GSbasket.Com olarak kurduğumuz ve daha sonraları GSbasket.Org olarak devam eden bu site gerçekten çoğumuzun hayatımızda önemli bir yere sahip oldu.

10. yılımızı kutlamak, tanışmadığımız arkadaşlarla tanışmak, tanıştıklarımızla daha samimi olup muhabbet etmek için 23 Ağustos günü Taksim'de buluşuyoruz. Bundan sonra da geleneksel olarak her sezon başında yapacağımız bu organisyona herkes davetlidir.

Basketbol takımlarımızın teknik ekip-oyuncu-yönetici kadrosundan da müsayit olan herkes katılacaktır organizasyonumuza.

Giriş ücreti olarak 10 ytl gibi bir rakam belirledik. Topladığımız para ile basketbol kombinesi alarak geçen sene olduğu gibi çekilişle hediye edeceğiz. Ayrıca sürpriz hediyelerimiz ve gösteriler de olacaktır.

Zaman: 23 Ağustos Cumartesi Saat 15.00
Yer : Kafe Klan - İstiklal Caddesi
Giriş Ücreti: 10 ytl
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Tanışacağız, konuşacağız, eğleneceğiz, hep birlikte daha güçlü bir GS Basket yaratacağız!!!
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Allah İzin verirse aileyi kandırabilirsem Üniversiteyi kazanmış bir genç olarak orada olmaya çalışacam.Herkesin orada olmasını tavsiye ederim çok güzel ve herkesin mutlu ayrılacağına eminim.Güzel marşlar, güzel muhabbetler dönecektir, arkaya da Fenerbahçe'yi yendiğimiz maçı da koysak varya oooo :)
Biz bir aileyiz ve herkes aile toplantısına bence gelsin.
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Ben bu cafe clanın yerini bir türlü bulamadım gitti :) Taksim e her gidişimde arıyorum biri dio MC in oradan biri dio dönerci .... Ama bu organizasyona Allah ın izniyle katılacam
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Orada olmama gibi bir ihtimalimiz olamaz tabiki. Bu Klan Mc'in ordaki değil mi? Teras değil :)
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Günü ve saati bana biraz uymamış aynı güne denk gelen bir nişan bir de düğün var ancak ayarlayabilirsem kısa bi süre dahi olsa gelmeye çalışacağım. Aslında cumartesi günü olması dolayısıyla daha erken başlayan bir organizasyon olsa herkes için gelmesi daha kolay olur diye düşünüyorum.
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Gelmeyen olursa forumda linç kampanyası başlatacağım:)
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Cafe clan'ı pek sevmem ama biraz erken gelen arkadas olursa bi kat altında ps3 cafe var :).eklemek istedigim bişey daha var cok eski üye degilim ama gelmek cok isterdim.o tarihte kampta olacagım için katılamıyorum.Cok tanısmak isterdim sizlerle.
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Tolga Kaplan' Alıntı:
Cafe clan'ı pek sevmem ama biraz erken gelen arkadas olursa bi kat altında ps3 cafe var :).eklemek istedigim bişey daha var cok eski üye degilim ama gelmek cok isterdim.o tarihte kampta olacagım için katılamıyorum.Cok tanısmak isterdim sizlerle.
Bende pek sevmem Kafe Klan'ı :)
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Semih Ural' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":t1zliki1]Bende pek sevmem Kafe Klan'ı :)

Sağda solda biraya su katıyor falan yazıyolar Klan hakkında ne düşünüyosun abi:)[/quote:t1zliki1]Su'ya son gelen zamlardan sonra su katamıyorlarmış diye duydum :) :) :)

Ayrıca sahibide fenerliymiş :)
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

sanirim basardik..

bu cumleyi kurmak icin cok bekledim, cok bekledik.

bir avrupa kupasi zaferinin bitis dudugune denk geliyor, bu aileye katilisim, bu surecin nasil gelistigini yazdiklarimla paylasmaya calistim zaten nacizane, o yuzden, yaratmak istedigimiz seyin arka planini, altinda yatan mantaliteyi uzun uzun tekrarlama niyetinde degilim.

ama kisa bir onsoz icin, uretmek fiilinin buyusunu de hatirlamak gerek kanaatindeyim.

merak etmeyin, bu yazida globallesen tuketim toplumu, ben neyim sorusunun yerine, benim neyim var sorusunun alisi, ya da sosyo-ekonomik iliskilerin uzerimizde yarattigi tahribat uzerine yormayacagim sizleri.

sadece ve sadece uretmek, yaradilisa anlam katabilmenin dayanilmaz hazzi, yoktan varetmek icin degil de, olanin farkina varabilmek icin cabalamak, uretmek.

hala ben neyim seklindeki, kimlik belirleyici bir soruya, bizden cok once belirlenen ogeler olan turkum, muslumanim gibi cevaplarin yaninda, galatasarayliyim diyebilme sansi veren, sariyla kirmiziya sunulan bir sukran borcu, uretmek.

peki kimligimizin boylesine ozel bir parcasi olan galatasaray, tam olarak ne ifade ediyor bizim icin, nasil bir galatasaray bizleri tatmin edecek olan, ve nedir bu aski secmemizdeki ana etken..

daha oncede yazilarimda belirmistim, 20. yuzyilin ortalarinda yapilan bu konudaki en kapsamli arastirmaya gore, taraftar profili cozumlemelerinde, burjuvaziye karsi, aristokrasiyi temsil eden galatasaray taraftar butunu, maalesef ki, ilerleyen surec icerisinde, ulkemizin de bu noktada, net sosyo-kulturel siniflar olusturamamasi sebebiyle siradanlasmis ve varolusunu sadece basari kavrami uzerinden sekillendirmistir.

onlarca yilin bir birikimi olan bu surec, sonunda hepimizin sikayetci oldugu, fakat bir ucundan da bu sonucta sorumlulugumuzun bulundugu bir kusak cikarmistir ortaya, rakip taraftari dusman olarak goren, rekabetin dayanilmaz hazzini yasamak yerine, oteki kavrami uzerinden kendi kimligini ifade eden, otekinin basarisizligini kendi basarisina tercih eden, okumayan, uretmeyen, bir taraftar kimligi.

oysa hepimiz bilmekteyiz ki, galatasaray gelenektir, galatasaray kulturdur, galatasaray tevfik fikrettir.

ve bizler istedik ki, madem ki bu yiginin bir parcasi olmak istemiyoruz, degistirmek icin caba sarfedelim ve basarisiz olsak dair, bizden oncekilere, birileri denemisti, bunu bir adim oteye tasiyabiliriz demenin hakli gururunu yasayalim, emeklilik gunlerimizde, anlatacak anilara donmek icin bellegimizi tazeledigimizde.

bunun icin ne mi yaptik, once sorunun analizini yaptik, sonrasinda ise bunu asabilmek icin izlememiz gereken yolu belirledik, ve bu uzun yolun ilk adimini nerede atmamiz gerektigine karar verdik.

ve en sonunda karar kildik, bir gelenek yaratmaliydik.

yoneticisiyle, hocasiyla, o renkleri tasima serefine nail olan oyuncusuyla ve bu klubun, armanin asil sahibi olan taraftariyla, simdi yetisen kusaga ornek olmali ve onlara bunu yasabilecekleri bir yol acmaliydik.

ilk adimimiz ise, herkesin bir arada bulunacagi, yeni sezona, yeni heyecanlara beraber, bir arada merhaba diyecegimiz sezona merhaba partisi.

seneye ikincisini kutlayacagimiz, sonra ucuncusunu, 10 sene sonra ise, 11, sine cocugumla beraber gelip, gururla bunun birincisinin bir parcasiydim ben diyebilecegim bir sezona merhaba partisi, okanin, ugurun ve sonradan aramiza katilacak genc arkadaslarimizin duzenleyecegi, bu kalabaligi nereye sigdiracaklari konusunda kafa yoracaklari.

peki daha anlamli olan ne, giris icin alinan meblag birlestirilerek kombine alinacak klupten, ve bu kombineler ogrenci arkadaslarimiza dagitilacak mac arifelerinde, belirli bir kultur yarismasi ya da sarfedecekleri emek cercevesinde, ister annelerini, ister arkadaslarini alip goturebilecekleri, baskebol kulturune genc yaslarda haiz olabilecekleri gunler gorebilmeleri adina.

evet belki sayimiz az olacak, evet belki bazi aksakliklar yasayacagiz, ama bu guzel camia icin, cikilacak uzun bir yolun ilk adimini atmanin onurunu yasayacagiz, hepimizin bayrami olacak bu ozel gunde.

yer taksim, lisenin oldugu yer, bir de pasajin tabi, kalbimizin odak noktasi yani.

gun 23 agustos..

kimseye gelin demem, ama herkese sahiplenin derim, kisiye ait olmayan, hepimizin bir parcasi olmasi gerektigi bu ozel organizasyonu birlikte arsa cikarmanin hakli gururunu yasayim derim.

not; bu iste emegi gecen insanlari anmamak, haksizlik olacaktir tarihe not duserken;

eyup yildiz, salonun eyup abisi, benim icin eyup bey, gonlunu actigi yere, mekanimi acmisim cok mu dedi, yilmaya yakin oldugumuz anlarda hep en inanclimizdi.

alen hekimbas; her zaman dostluguyla enerji verdigi icin..

burak barut; osym mi, galatasaray mi, yorumsuz..

ugur yilmaz; gelecegimiz emin ellerde.

onur yavuz; onur bey, galatasaray ve asalet, cumle icinde birlestirin.

mithat duran; muhalif ya, daha mi az seviyor galatasarayi bizden, yuregi cok buyuk.

kerem secer; galatasaray nerede o orada, imrenerek takip ediyorum.

murat inal; x, yden hep buyuk.

onder cicekoglu; az cekmedi benden, verdigim rahatsizligi hep saygiyla karsiladi.

volkan ozger ve baris camur; galatasaray askinin, ofkeye ragmen surdurulebildiklerini gosterdikleri icin.

ve gokce basaran; herseyin sorumlusu o..


ben galatasaray i cok seviyorum, su zamana kadar da yalniz basima sevdim hep. ama bu isimler,bu aski benim gibi yasayan insanlar oldugunu gosterdiler, ve tabii boyle buyuk bir askin da ancak paylasarak buyuyecegini, simdi zaman uretmek zamani.

tarih 11 agustos, londrayim, tarih 23 agustos saadet sehrinde, istanbulda.

dugunumuze bekleriz..
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Ünsal Y.":6r9y53ve]Abi tatil planlarım vardı yahu :)
Dostum sen kesin geliyorsun, Mithat ile tanışacaksın :) :)[/quote:6r9y53ve]

Valla bimiyom abi; ne desem yalan olur. Takdir edersin ki ; deniz; güneş ve kızlar daha cazip bir üçlü üstüne alınmazsan :)
 
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Ünsal!

Mithat ve Ben daha cazip olmalıydık oysa :)
 

Üst