G
Guest
Misafir
Arka sıra, Önder, Işıl, Gözde!
Anlaşılmaz herkes bizim ne kadar iyi kanka olduğumuzu biliyorOnur Yavuz' Alıntı:Volkan sonra yanlış anlaşılacak bu sözlerin : )
Bence şu resmini koy da, merak edenler rahata ersin... Ben de merak ediyorum : )
Fikri Akın ne güzel cıkmışEyüp YILDIZ' Alıntı:Soldan sağa, Koch, Redsong, Fikri Akın
Eren Aydın' Alıntı:Recep Graves'in fotosunu koysana buraya
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":39hx73e5]Ne yazik ki liseyahut ortaokul öğretiminde gömleğin dışarıda, kravatın aşalarda olduğunu görmek içimi acıtmakta, bu nedenle geleceğe umutla bakamamaktayım.
Bir resimden neler çıkardım o da ayrı bir tez konusu.
Tahmin ettiğimden daha da yakışıklıymışınVolkan Kızıltaş' Alıntı:Yoğun istek üzerine
Tahmin ettiğimden daha da yakışıklıymışınOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":1up9i7s0]
Yoğun istek üzerine
Kravat takmayalım demiyorum zaten. Fakat bu konuda bazen çok abartılı ve tutarsız davranış içine giriyorlar, bu kuralı uygulamakla görevli idareciler. Mesela Recep'in kravatı öyle yarıda falan değil, arada ufak bir boşluk var. Bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Tabiki daha aşağılarda olması farklı bir olay.Tugay Aktepe' Alıntı:Tamam o zaman Uğurcum çalıştığın işte patronunun karşısına bu şekilde çıkarsın ya da meslek hayatında böyle bir görüntü sergilersin,sergileyebilirsen...
Ağaç yaşken eğilir; giyim-kuşam gibi şeyler de gelecekte kişi açısından önemli etkenlerdir.Lise çağındaki gençlerin çoğu kravatı gerektiği gibi bağlamayı süt çocuğu,pısırık benzetmeleri nitelendirirler.Aslında olması gereken odur ve öğrencinin ilk ödevi de bahsettiğimiz konudur.
Recep Sarımeşe' Alıntı:[quote="Eren Aydın":2b7whpnf]Recep Graves'in fotosunu koysana buraya
Tahmin ettiğimden daha da yakışıklıymışınOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":25fo156h]
Yoğun istek üzerine
Recep Sarımeşe' Alıntı:[quote="Eren Aydın":1tldup0d]Recep Graves'in fotosunu koysana buraya
Ağzından bal damlıyor Emre AbiEmre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Okuduğum lise çok rahattı, kravat takmazdık, öğlen basketbol oynardık, sonra gömlek bile giymezdik. Zannetmiyorum ki takım giymesini bilmeyen,(sunumda giydim bugün tam denk geldi) nerede nasıl davranılacağını bilmeyen bir insanım. Sabahın köründe saçınız, başınız, eteğiniz, çorabınız diyerek bir insana nerede nasıl davranılacağının öğretileceğine inanmıyorum.
Eğitim sistemimizin kıyafetten önce çok fazla düzeltilmesi gereken noktası var, zaten kıyafet kuralları baskıcılığın da bir göstergesi.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Soldan sağa, Koch, Redsong, Fikri Akın