zaten böyle maçtan ziyade, hatun kesmeye gider modundasınızKerem SEÇER' Alıntı:Emin;
Mağara adamı tipindeki sakallarıyla ancak Havuçlu Anne olur Gökçe'den ahaha.
Sarp yaşlandıkça klasik giyime kaçıyoruz. Göbek de olunca gömlek in tişört out
Esra teşekkür ederiz. Dipçik gibiyizdir ahaha.
Mağara adamının hali bir başka oluyor EmreEmre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Bir de o bereyi birgün kaybedeceğim ortalıktan. Geçende maç boyu beresiyle oturdu yine.
Tolga Kaplan' Alıntı:Cok yanyana oturdukta benim kız arkadasım hiç bırakmadı sizle tanısayım korktu deplasmana falan giderim diye
Nasil becerdin bu isi Tolga kardesim.......Tolga Kaplan' Alıntı:Sanmıyorum Bir fenerbahceli'yi koyu Galatasaray'lı yaptım hata mı ettim bilmiyorum benden cok mac izler oldu.Ama mutlaka tanısırız kardesim.
Koyacağın resimlere dikkat et beyfendi, bu sefer seni zor durumda bırakmasın. : )Burak Barut' Alıntı:Sami Yen ve Burak Barut isimli fotoğraf sergim yakında bu topic de olacak
Yiğit Pazar' Alıntı:Burak; çok iyi çıkmışsın fotoğrafta. Ancak, güneş altında biraz fazla kalmışsın galiba. Güzel bronzlaşmışsın. :=)
Nasil becerdin bu isi Tolga kardesim....... [/quote:3fiyubqr]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":3fiyubqr]Sanmıyorum Bir fenerbahceli'yi koyu Galatasaray'lı yaptım hata mı ettim bilmiyorum benden cok mac izler oldu.Ama mutlaka tanısırız kardesim.