Nilay eğer ev Antalya´nın en gözde caddesindeyse, balkon denize bakıyorsa neden olmasın. : )S.Nilay Kızılok' Alıntı:100 metre kare eve 80 metre kare balkon mu olur. =P
Nilay eğer ev Antalya´nın en gözde caddesindeyse, balkon denize bakıyorsa neden olmasın. : )S.Nilay Kızılok' Alıntı:100 metre kare eve 80 metre kare balkon mu olur. =P
O arkadaş büyüyünceye kadar, ALI sAMi YEN diye bir şey kalmaz..... :ehue[/quote:37yekbta]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":37yekbta]
Yanımdaki Efem daha dün el kadardı yaa elimde büyüdü kerata valla.
Şu tatlılığa bakın ya aşkım o benim. Biraz daha büyüyünce ablasını Ali Sami Yen'e götürecekmiş.
Tugay Aktepe' Alıntı:Burası bir spor forumu arkadaşlar. Hangi sporcunun göbeği var bir bakın derim.
(Sergen hariç,onun kategorisi ayrı )
Eren Aydın' Alıntı:Kışın göbek iyide, yazın iyi olmuyor aslında. Kışın kazak filan idare diyosun, yazın ise direk ortada. Hedef büyük koşmak gerek
Şiddetle imzaOnur Yavuz' Alıntı:[
Boşuna "göbeksiz erkek, balkonsuz eve benzer" dememişler. : )
Hamam fotoları eksikti birErdal Icelli' Alıntı:
Emre Dogan Kardeşimin istegi üzerine onun fotusu o koyamamıs ben onun yerine koyuyorum
Marmariste Havuz sefasında soldan 2.inci Emre Dogan
Tugay Aktepe' Alıntı:GsBasket Dost Meclisi toplantısına önemli işlerini neden göstererek gelmeyen Emre Doğan'ın işlerinin öneminin söylediğindne daha fazla olduğunu bu resimle beraber görmüş olduk.