Çok yakışıklı olmuşsunuz he özelliklede sen hemşo
Yunus Taylan' Alıntı:Çaktırma Volkan. Zamanla öğrenecek abimiz.
Yunus Taylan' Alıntı:Herkese bir gün nasip olur İnşallah.
Eren Aydın' Alıntı:Olmamış Tugay böyle. Bi kareografi yapmak lazımdı. Ne bilim GS filan yazıp öyle çekseydin resmini
Emin Doğanca' Alıntı:Nasıl bir öğrenci evidir bu Tugay
Birde arkadan(en sağ taraftan)devam ediyor galiba şişe sayısının artışı öyle değilmi.
Gençliğinizi alkollü içeceklerle çürütmeyin.
Kimseye nasip olmaz böyle gençlik, kıymetini bilin
arkadaki kırmızı kapaklı sana benziyo kankaTugay Aktepe' Alıntı:Öğrenci evimizden bir kare..
arkadaki kırmızı kapaklı sana benziyo kanka[/quote:be9p2tud]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":be9p2tud]Öğrenci evimizden bir kare..
üniversiteye giden öğrencilerin %90 nın kaderi bu kaçış yok gelecek hakkında bilgi veriyor mehmetimAnıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:Gençlere kötü örnek oluyorsun Tugay Abi
üniversiteye giden öğrencilerin %90 nın kaderi bu kaçış yok gelecek hakkında bilgi veriyor mehmetim[/quote:1ll5hjs4]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Anıl Mehmet Yıldırım":1ll5hjs4]Gençlere kötü örnek oluyorsun Tugay Abi
Öğrenilmiş çaresizlik gibi oldu bu [/quote:1cass3fm]uygulamalı öğretim gibi oldu benceAnıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":1cass3fm]
üniversiteye giden öğrencilerin %90 nın kaderi bu kaçış yok gelecek hakkında bilgi veriyor mehmetim