Yok abi yanlış anlaşılmasın : ) Kamera bozukta onun için öyle dedim.Selçuk Kahveci' Alıntı:neden ki yunus kardeşim burda biz bizeyiz 8)
Yoksa ne saklayabilirim ki sizden? Hepinizi çok seviyorum.
Yok abi yanlış anlaşılmasın : ) Kamera bozukta onun için öyle dedim.Selçuk Kahveci' Alıntı:neden ki yunus kardeşim burda biz bizeyiz 8)
Yok abi yanlış anlaşılmasın : ) Kamera bozukta onun için öyle dedim.Yunus Gökyıldız' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":h07vnfgm]neden ki yunus kardeşim burda biz bizeyiz 8)
Abi benim yerime sen kendi fotoğrafını koyarsan daha makbule geçer : )Selçuk Kahveci' Alıntı:yunus fotoğrafını koymazsan açlık grevine gireriz
Onu görmüştüm abi güzel çıkmışsın.Selçuk Kahveci' Alıntı:sayfanın en üstüne bak
gerçektende çok sosyal içerikliÇağdaş Bayraktar' Alıntı:resim çok ama en çok sosyal mesaj içeren 2 resmi koyacam
gerçektende çok sosyal içerikli [/quote:31af77uz]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Çağdaş Bayraktar":31af77uz]resim çok ama en çok sosyal mesaj içeren 2 resmi koyacam
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:gerçektende çok sosyal içerikli
harbidende o 2 resimde başlı başına sosyal mesajdan ziyade olayy ilki o pankartı bantla tutturcaz diye anamız ağladı.sonrada bantları pankarttan sökecez diye
2. resime gelince ceyhandaki maça ardayla 2miz gittik sadece o da bilekliklerimizi bile çıkarmıştık öyle bir yer biz girerken yanımızda ultrAslanlar gelecekmiş sesleryle bekleniyorduk sonra güvenlik nedeniyle takım otobüsüyle döndük ceyhandan havaalanına
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:
Erdal Icelli' Alıntı:Önce kendi evimiz Adanadan baslayalım farklı olmaya
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Erdal Icelli":214m6h21]Önce kendi evimiz Adanadan baslayalım farklı olmaya