Simdi sorucagım mithat özellikle sana cünkü yönetime yakınlıgın nedeni ile sen cevaplarsın vede zihni abi sanırım cevaplar sorucaklarımı
1.Murat hocaya hala resmi siteden yollarımız ayrılmıstır tessekürler yazsızı okumadım !!!
2.Erman hoca kesin geldi hatta imzalar atıldı dendi 24 saat gectigi halde resmi sitede ne dogrulama nede yalanlama haberi yazılmadı!!!
3.Erman Hoca gelmeden gitti diye yazılar cıktı resmi sitede yine dogrulama yada yalanlama haberi cıkmadı!!!
4.Telekomla birlesiyoruz diye cümle alem yazı yazdı resmi sitede dogru yada yalan diye bir yazı göremedim!!!
5.TT ceo su geldi onlar istedi bizde nezaket icabı konustuk dedi bunada ne dogrulama nede yalanlama gelmedi!!!
resmi siteden ucan kus haber yapsa o sitede acıklama yapılır hatta yapılan postere kınama yazısı bile yazılmısken bu kadar mevzuların olayların döndügü bir subenın tek satır yazısı yazılmamıs simdi benim aklıma gelenleri söleyim
Ya ülkerden hala kurutulma cabası var belki murat hoca pazartesi cıkıcak biz zaten 2 ay öncesinden anlasmıstık dicek galatasarayla devam edicek belkı erman hocaya sabır ülker gıdıyo senleyiz dediler yada ülker biz nedersek o diyip yönetimi eziyo. Sen daha iyi biliyosundur bunların cevaplarını öle düsnüyorum bunların cevaplarını verirsen sevinirim !!!!