Eğer hala yer varsa ben de gelmek isterim.
B Bekir Yılmaz Yıldırım 0 26 Nis 2011 #22 Fırat Sükuti' Alıntı: Eğer hala yer varsa ben de gelmek isterim. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.Bakalım beni tanıyacak mısın. Maç için ise bu dönemlerde gelemeyeceğim gibi duruyor.
Fırat Sükuti' Alıntı: Eğer hala yer varsa ben de gelmek isterim. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.Bakalım beni tanıyacak mısın. Maç için ise bu dönemlerde gelemeyeceğim gibi duruyor.
F F?rat S?kuti 0 27 Nis 2011 #23 Yılmaz Yıldırım' Alıntı: Kardeşim hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.Bakalım beni tanıyacak mısın. Maç için ise bu dönemlerde gelemeyeceğim gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Umarım abi. Tanımaz mıyım , maalesef o günden sonra görüşemedik hiç.
Yılmaz Yıldırım' Alıntı: Kardeşim hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.Bakalım beni tanıyacak mısın. Maç için ise bu dönemlerde gelemeyeceğim gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Umarım abi. Tanımaz mıyım , maalesef o günden sonra görüşemedik hiç.