Hamachi(Online Oyun)

Evet arkadaşlar birçoğunuz bu programı biliyordur.
Bu program sayesinde fifa,nba her türlü oyunu birbirimizle karşılıklı oynayabiliyoruz.
Programı yükledikten sonra öncelikle bir ağa girmemiz gerekiyor.
Onu da hallettik. :)

Ağ adı: gsbasket
şifre: 1905

Sorunla karşılaşan varsa sorabilir yardımcı olamaya çalışırım.
Hatta geniş çaplı katılım olursa nba 08 turnuvasıda yapabiliriz. :)

Kendime ait bilgisayarım olsa katılırdımda eğer bende kısa zamanda alabilirsem NBa 08 cdsini bulmaya çalışırım.Zaten hamachi setupı var..

Ohh be bende uzun zamandır bi online NBA 08 turnuvası arıyodum walla :) Geçen sene hamachiyle eskişehir'den aydın'a, adana'dan sakarya' ya az insanla Fifa 07 oynamadık yani :)

ilk mac Yılmaz Yıldırım kardeşimle ben yaptım siftah bizden :D

Houston Rockets ( Burak ) : 121 Phoenix Suns (Yılmaz ) : 98

T-MAC SHOW! 78 sayı 2 asist 4 top calma

Rövanş belli değil ama gerçekten iyi oynuyorsun Yılmaz fakat güçlü adam bir tek Amarê var , Nash falan o kadar iyi değil...

Houston Rockets ( Burak ) : 91 Miami Heat ( Yılmaz ) : 70

T-MAC SHOW'a devam :D !!

66 sayı , 1 ribaunt , 2 asist , 1 blok , 5 top calma !

Rakip aranıyor T-MAAC 'e ?? yok mu?

Tolga kardeşim tebrikler iyi oyundu...

Houston Rockets ( Burak ) : 131 Detroit Pistons ( Tolga ) : 135

T-MAC 96 sayı attı ve 4. periyodun son 1 dk sına kadar hep öndeydim son 1 dk da yaptığım hatalarla maç verdim ama yine de helal olsun sana ;)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Tolga kardeşim tebrikler iyi oyundu...

Houston Rockets ( Burak ) : 131 Detroit Pistons ( Tolga ) : 135

T-MAC 96 sayı attı ve 4. periyodun son 1 dk sına kadar hep öndeydim son 1 dk da yaptığım hatalarla maç verdim ama yine de helal olsun sana ;)

Eyw kardeşim saolsın. Dediğin gibi bayağı zevkli ve çekişmeli bi maçtı.Maçı hp sn üstün götürmene rağmen son 1 2 dakikada k hatalarla kazandım

NOT: Bu arada bi düzeltme yapiim T-MAC 96 sayı diil 95 sayı atmıştı :D :D :D

Galiba bende katılacağım böyle bir organizasyon filan olursa. ;)

Mümkünse bu konu başlığını uyarı bölümüne taşısınlar çünkü gerçekten herkesin ilgi odağı olacağını düşünüyorum... Lütfen yetkili abilerim gerekeni yapsınlar !

Not:/ Tolga , T-MAC 95 sayı atmış 96 sayı atmış önemli değil T-mac 'in varlığı yeter be abicim ;)

Şimdi öğrendim pes oynamak için orjinal cd olması grekiyormuş.Japon kardeşlerimiz kusura bakmasınlar,o kadar dolar verip alamam cd'lerini. :D

Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Burak Ceyhan' Alıntı:
Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Biri bana mı seslendi? :roll: :)
Tolga yarın rövanşı al.O kadar diyorum sana ;)