Hamachi(Online Oyun)

Mert yarın sırf senin hatrın için Kobe'yi yenmek için daha çok çaba göstereceğim... Mert sende Nba 08 yükle al Lakers'ı senle de yapalım iki devi karşı karşıya getirelim...

::: Forever T-MAC :::

Burak Ceyhan' Alıntı:
Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Arkadaşlar farka bu kadar aldanmayın !!! son 2-3 dkka ben hiç basketbol oynamadım orta sahadan atışlar filan yoksa fark bu kadar açılmazdı yani :)

Bu arada Burak genel durum 2-1 oldu.Yani anlıcağın hala ben öndeyim ;) :)

paso yenip duruyodum seni 2005 ' te hahaha..Nash hatırlarsın :D o oyundan sonra bozdu NBA Live hele pc ' de zerre kadar zevk vermiyor..orda ps dururken hele bide..neyse oynayin bakalım alır yüklerim bende bi ara..turnuva yaparız. :)

Murat İnal' Alıntı:
Hangi oyun bu. NBA Live 08 mi. Yükliyelim hemen.
Evet Murat abi yükleme şansı olanlar yüklesinler yapalım bir lig maçı herkes takımını alsın 16 kişilik bir turnuva kurarız yani bir şekilde ayarlarız gerçekten süper olur !

Tolga Erin' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":3vk7c4wb]Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Arkadaşlar farka bu kadar aldanmayın !!! son 2-3 dkka ben hiç basketbol oynamadım orta sahadan atışlar filan yoksa fark bu kadar açılmazdı yani :)

Bu arada Burak genel durum 2-1 oldu.Yani anlıcağın hala ben öndeyim ;) :)[/quote:3vk7c4wb]

Ses çıkmadığına göre seride durum 2-2 oldu :D :D

oooo arkdaşlar burası çok sessiz kalmış biraz hareket getirelim şuraya . Burak nedersin abi 2-1 den devam edelim mi ! :)