Hangi İnsanlar Sizi Çileden Çıkarır?

Ben oldu bitti ukala insanlara gıcık olmuşumdur.
Bir de yağan yağmura rağmen bizi şemsiyesinin altına almayan kuzenim gibi bencil insanlara gıcık olurum. :p

Re: Hangi İnsanlar Sizi Çileden Çıkartır???

Amfide sürekli çevreye bakarak konuşanlar ve dikkat çekmek için sesli sesli gülenler...

Re: Hangi İnsanlar Sizi Çileden Çıkartır???

öncelikle boş boş konuşan fenerli insanlar ondan sonra fenerli insanlar ondan sonra az fenerli insanlar :)

bu sitede de

1- yalan haber yazanlar(bilerek)
2-boş konu açanlar (sözüm bu konu dışında çok güzel bir konu bu)

Çok var hangi birini sayayım.

1.sırada tabiki Nevriye Yılmaz,
2.sırada tarihlerinde her türlü kepazeliği barındırmalarına rağmen,yinede başkalarına b*k atan fenerbahçe taraftarı,
3.sırada ise mahmut uslu ol.

Az önce Beşiktaş taraftarı çileden çıkardı beni.İ.B.B adamları ezdi bu insanlar kaç para aldınız diye bağırmaya başladı.Adama demezler mi senin takımın nerede diye? Onu geçtim beşiktaş adama şunu yapar bunu yapar diye bağırdılar bide.Ya beşiktaş şimdiye kadar kime ne yapmış.Yaptığı şeyler elin ingilizinden fark yemek, uefada gruptan çıkmamak 3 dkda 3 gol yemek.Ferhat kardeşimi dışarıda tutuyorum ama her maça içip gelirlerse olacağı bu.5 metre ötelerinde ne olursa göremezler.

Çarşı grubu beni çileden çıkartır.İ.B.B'nin kalecisi acıdan nerdeyse bayılacak.Ama taraftar ''Ayağa Kalkın Erkek Gibi Oynayın'' der.Peki skor 2-1 ken İ.Toraman yerde yattığında neden söylemez.

Birde A.Avcı'ya Cimbomun Uşağı diye bağırdılar.Belli acıları var :)

Aşırı alınganlar...

Ben kendimle barışık biriyimdir.Kendimle dalga geçerim , birisi bana takılsa hiçbirşey demem , gülerim . Yani ciddi birşey olmadıkça herşey geyikse benimle dalga geçebilirsiniz.Bende sizi desteklerim. :)

Ama bazı insanlar var ki en ufak bir takılmaya bile alınırlar , espiri yapmaya kalkarsınız burnunuzdan getirirler.İşte böylelerine gıcık olurum.Gül biraz lan , eğlen işte ... Ama nerdee.

Beni çileden çıkaranlar......

1.FB TV´deki personeller.
2.FB ´nin yöneticileri.
3.FB TV´ye konuk olan tüm taraftarlar (bayan & erkek)
4.FB´nin lisanslı sporculari (özellikle bizim takımımızla oynadıkları zaman)

bu kadar yeterli olmuştur sanırım. ;)

Bu başlığı da laf sokmak için kullanabileceğini sanan arkadaşlara dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Çileden çıkarmayın ;)

beni çekemeyen gıcıklar,boş boş konuşanlar,özentiler vb.

Murat İNAL' Alıntı:
Bu başlığı da laf sokmak için kullanabileceğini sanan arkadaşlara dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Çileden çıkarmayın ;)
bende tam arkadaşları uyarmaya gelmiştim ki..
malum bu başlık baya bi tehlikeli olmuş..
ceza almak için uygun bir başlık :D