Hangi İnsanlar Sizi Çileden Çıkarır?

Saadet Unal' Alıntı:
Bu başlıkta kim kime laf soktu anlamadım ki..
saadetcim forumdan kimse kimseye laf sokmadı ama biliyorsunuz ki rakip takımlara ait sporcular ve taraftarları aşağılayıcı cümleler kullanmak forum kurallarına aykırı, o nedenle yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz bu konuda..

Kim olursa olsun, birilerinin hakkının yenildiğini görürsem çileden çıkarım, ayrıca insanlar üzerinden kendince espri yapan insanlardan, hor görmeyi seven insanların tavırları da beni çileden çıkarır.

Erdal sen hala basketbol blogu icin gmail vericeksin bana laf arasına sıkıstırayım.

Bunu bana 1 haftadır bildirmedigin icin cileden cıkabilirim. :p

Galatasaray'a laf sokan insanlar beni acayip çileden çıkartır !

Değil mi Nilay abla ? :p

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Beni İNSANLAR çileden çıkarmaz!

:) güzel laf Uğur...:) Benim çileden çıkmam için birilerine ihtiyacım yok. Çok kolay çileden çıkabiliyorum. Ama bunun dışında çok da sakinimdir. Birilerini delirtirken rahatlıkla gülebilirim eğlenebilirim

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":11p7og95]Beni İNSANLAR çileden çıkarmaz!

:) güzel laf Uğur...:) Benim çileden çıkmam için birilerine ihtiyacım yok. Çok kolay çileden çıkabiliyorum. Ama bunun dışında çok da sakinimdir. Birilerini delirtirken rahatlıkla gülebilirim eğlenebilirim[/quote:11p7og95]

Teşekkürler abi arada böyle güzel sözler söylüyorum :) Ama bazen en ufak birşeyde çiledende çıkabiliyorum.

Aslında rahat olmak lazım cool takılcaz 8)