Hangisini İzleyeceksin ?

Hangi maçımızı izleyeceksin ?

  • Antalyaspor - Galatasaray

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    18
Bilindiği gibi 14 Şubat saat 15:00'te, 3 ayrı takımımız eş zamanda deplasmanda mücadele edecektir.

Bu konu ne kadar basit gibi görünse de aslında üzerinde durulması gereken nedenler içeriyor. Hafta başında olası başvurular, itirazlar, ricalar ile en azından bir maçın günü olmasa bile saati değiştirilebilirdi. Fakat yönetimimizin TFF ve MHK ile girdiği bildiri diyalogları, tartışmalar, basın toplantıları derken bu konu gözden kaçırıldığını düşünüyorum. Tüm maçların deplasmanda olması dolayısıyla yapacağımız isteklerin ne kadar dezavantajlı yanları olsa da, kulübümüzün büyüklüğü ve ismimiz ile hiç olmazsa 1 maçı daha izleme imkanı bulabilirdik. Sanırım böyle bir olay Türkiye'de ilk ve son olacaktır ki Fenerbahçe ve Beşiktaş'a olmadığı sürece...

Şimdi bakalım renktaşlarımız hangi maçımızı, nelerden dolayı izleyecek. Buyrun...
 
Ben de yazayım ne yapacağımı.

Televizyonda Antalyaspor-Galatasaray maçını açacağım.
Bilgisayardan bulacağım bir link ile M.A.S.Ü.-Galatasaray maçını izler, bayanların mücadelesini de canlı skordan takip ederim...
 
Eren Aydın' Alıntı:
Tugay hiçbirini diye bir seçenek koyman lazımdı.Ben hiçbirini izleyemeyeceğim sanırım :oops:

Galatasaray sevgililerin hasıdır Erenim. ;)

Saatini değiştir, ne bileyim, yap birşeyler. :p

Desene koskoca Galatasaray Kulübü bazı şeylerin saatini değiştiremiyor, ben nasıl değiştireceğim. :)

En azından hangisini izlemek isterdin onu belirt.
 
3 maçımızada ara ara bakacağım, haftasonu bütün bu maçlarının yayının olduğu bir yerde olacağım için, ama en fazla izlemeyi zaman olarak bayan basket maçına harcayacağım sanırım.
 
antalya gs macı agırlıklı olmak üzere diger iki maca'da sürekli bakacagım.Oyunun durdugu her an.Zaten fener macını canlı izlemek istemem baturalp'le digeri yüzünden.Yenersek gece tekrarını izlerim.
 
Ben fb ile oynayacağımızı maçı izleyeceğim aslında fırsatım olsa Antalya ile oynayacağımız maçı izlerdim ama bu bayağı zor. Neyse ben izlemesemde olur önemli olan kazanmamız.
 

Üst