Haxball Turnuvası

Arkadaşlar Haxballda da Gssözlükle hafta sonunda maç yapmayı düşünüyoruz.Bundan sonra her akşam kendi aramızda maçlar yapmamız gerekmekte.Uygun bi saat belirleyelim.Saat 8-9 gibi olabilir.
Listemiz
1-Yiğit Çelebi
2-Berkan Karadurmuş
3-Alperen Küçük
4-Okan Alaşalvaroğlu
5-Okan Bakır
6-Deniz Baskın
7-Kubilay Yelkenci
8-Kaan Çağdur
9-Can Kırımlıoğlu
10-Ozan Deniz
Aramıza katılmak isteyenler yazsın lütfen.

Bundan sonra mütemadiyen
Oda ismi:111 GSBASKET
Şifre:111
Katılmak isteyenleri bekliyoruz.Yeni forum sistemimizle artık galibiyetler almanın vakti geldi.Oynayaduralım.

Az önce Yiğit'le beraber Haxbball'u 10 dakikalığına kullanılamaz hale getirdik. İlk olarak facete dillendirdiğim Usame bin Laden yap nickini fikrini Yiğit uyguladı ve sonra da en Ahmedinejad olarak girdim içeri ve American odalarını bastık. Girdiğimiz hiç bir oda 10 dakikadan fazla dayanamadı. Derken haxball da dayanamadı. Daha sonra usame yeni oda açtı ve niyeyse koca dünyada sadece bizim oda çalışır hale gelince herkes bizim odaya geldi. Öyle işte millet hax ball'u bariz korkuttuk. Şu an Colorado'da , Missisipi'de hala daha yusuf atan amerikalı hax ballcular olabilir. Onlara da yürek diliyorum... :)

Yiğit, kardeşim benim adımı yazmışsın ama şu an evde değil okuldayım ve sürekli internete bağlanacak yer bulamıyorum. Yani turnuva zamanı burada olmama ihtimalim çok yüksek. Size kolay gelsin; yenmeden gelmeyin:p