Henry Walker

JO5WlY.jpg


Henry Walker Galatasaray Odeabank’ta!

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Birleşik Amerikalı forvet Henry Walker’ı kadrosuna kattı. 9 Ekim 1987 West Virginia, ABD doğumlu ve 1.98 metre boyundaki Walker, 4 numara pozisyonunda görev yapıyor.

Kolej kariyerini Kansas State’te geçiren Henry Walker, 16.1 sayı ve 6.3 ribaund ortalamalarıyla oynadığı ikinci kolej sezonunun ardından NBA Draft’larına girme kararı aldı. 2008 NBA Draft’larında ikinci tur 47. sırada Washington Wizards tarafından seçilen William Henry Walker’ın NBA kariyeri ise draft sonrası takaslandığı Boston Celtics’te başladı. Burada ilk sezonunda 29 maçta sahaya çıkan Walker 2009-2010 sezonu başında ise New York Knicks’e takas oldu.

Kariyerinin en iyi NBA sezonunu bu yıl yaşayan 30 yaşındaki forvet, Knicks ile çıktığı 27 maçta 11.9 sayı, 3.1 ribaund, 1.3 asist ortalamalarıyla oynadı. NBA Gelişim Ligi ve Venezuela Ligi deneyimlerinin ardından 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Miami Heat ile imzaladığı 10 günlük kontrat sonrası serbest bırakılan oyuncu ilk Avrupa tecrübesini 2015-2016 sezonunda Cedevita Zagreb ile yaşadı. O sezon Cedevita Zagreb ile 16 EuroLeague maçına çıkıp 5.2 sayı ve 2.3 ribaund ortalamaları tutturan Henry Walker kariyerinin son iki senesini ise Filipinler Ligi’nde geçirmişti.

Henry Walker’a hoş geldin der, formamız altında başarılar dileriz.
 
Aleks Maric transferinin bile az da olsa mantıklı bir açıklaması vardı. Bu arkadaş ise Galatasaray tarihinin en boş transferi. Yazıklar olsun.
 
Aleks Maric transferinin bile az da olsa mantıklı bir açıklaması vardı. Bu arkadaş ise Galatasaray tarihinin en boş transferi. Yazıklar olsun.
O en azından 5 numaraydı ya, pota altında filan yer kaplıyordu size'ı ile.. Henry Walker ise tam manasıyla dalga geçer gibi bir transfer.. Rakeem Christmas'ın günahı neydi peki..? insan sormadan edemiyor..
 
Siteye de Miami Heat formalı fotosunu koymuşlar tam komedi. Sanırsın Hassan Whiteside geldi. Adam hepi topu 10 gün durmuş Miami'de:)
 
Rahat 15 kilo yağ fazlası var, göbek yapıp 2-3 numaralıktan 4 numaraya zorunlu evrilmiş bu arkadaşı takımın pivota ihtiyacı varken hangi akla hizmet transfer etti Kunter, üstelik gider ayak, anlamak mümkün değil. Yazık
 
Bu adam lisans çıktı mı? Bir de ben bi dönem uzak kaldım olaylara tbf lisans kurallarında değişiklik yaptı mı? Sene içinde en fazla 10 yabancıya lisans çıkarabiliyordun daha önce.
 
Bir ara geçici lisans diye bir olay vardı ve baya işimizi kolaylaştırıyordu hatırladığım kadarıyla kalktı mı o olay..?
 
Bu adamın transferi araştırılmalı kesinlikle. İyi niyetli birinin böyle bir transfer yapma olasılığı çok düşük. Takip ettiğim 10 yıl içinde gördüğüm en kötü transfer.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Seni bu takıma basketbolcu diye getirenlerden biri tepkilere dayanamayıp göstermelik de olsa istifa etti. Diğeri çok büyük işler başarmış gibi rekor tazminat aldı. Bir diğeri de konuşmamaya yemin etmiş gibi susmaya başladı. Suç kesinlikle sende değil. Seni bu takıma getirenlerdeydi ama hepsi kaçtı , kaldın başımıza. :)
 
Garibim bir de çabalıyor, mücadele ediyor. Bugün 2 tane topu çemberde kesti, birinde hızını alamayıp rakibi de al aşağı etti. :) Bu gözler Bernard James gibi bir fiyasko gördüğü için Henry Walker pek gözüme batmıyor, adam kendi pozisyonu için hazır değilken pivot oynatıp 2.15'lik adamla eşleştirmek zorunda kalıyoruz, ne yapsın? NBA'de olsa heralde 10 günlük kontratla serbest kalırdı, sağolsun Kunter giderken imza atışını da yapmış. Sövsem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
 
Dün Gran Canaria karşısında Galatasaray formasıyla en etkili maçını çıkardı. Oktay Hoca belli ki onu kullanacak zaten uzun rotasyonumuz fazla geniş değil dar, Henry son maçta ki gibi ekstra katkılar verirse çok iyi olur Oktay hoca bizi Henry Walker konusunda bile yanılttı ne diyelim ki çok büyük hoca çokk.
 
Erman Kunter ve Can Topsakal'ın son kazığıydı. Kendisiyle yollarımızı ayırdık. Bu transferi inceleyecek bir yönetici olsaydı keşke ama zor artık...
 

Üst