Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

sporx efesliler turkbasket antu yalı girerim bi kaç yere daha...

barış serkan sabri ve hakan balta yeterli mi yeterliyse hangileri yeterli??Neden?

Sabri ve Hakan Balta'yı beğenmiyorum açıkçası.Hakan hücumda, Sabri ikisindede çok zayıf.
Serkan bana göre sağ açıkta iyi işler yapabilecek bir oyuncu ilerki yıllarda.Barış'ı henüz çözebilmiş değilim açıkçası.Tamam çok koşuyor falan ama hücuma katkısı zaman zaman hiç olmuyor.Sabri'ye yıllardır tahammül ediyoruz 1 sene daha Barış'ı ve Serkan'ı bekleyebiliriz.

Erkek ve bayan basketbol takımlarımızdaki hangi yabancı oyuncular seneye kesinlikle kalmalı ?

Hafta sonu günde 4 saat,hafta içi 1 saat internete giriyorum ortalama.

Türkiye'nin önümüzdeki 50 yıl içindeki durumu hakkında ne düşünüyorsun?

Şu an Türkiye'de herkes kaygılı.Bir kaos ortamı var.Siyasi kriz de cabası.Siyasi krizin ekonomiye olan etkilerini de görmekteyiz.Türkiye'nin önümüzdeki 50 yıl içindeki durumunu,şuan ki hükümet belirleyecek.Ben,her şeye olumlu bakmak istiyorum;ama şu an gelecekte ne olabilir,kestiremiyorum.Yani karanlık.Daha çok şey yazmak isterdim;ama kalsın.. :)
Soru bulmakta zorluk çekiyorum..:)
Murat Kosova'nın mı maç anlatımını tercih edersin;yoksa Murat Murathanoğlu'nun mu?

Ben Murat Kosova derim ...

Sence Halil Üner'in Darüşşafaka'da olması onların bu galibiyet serisini yakalamasında etkili oldu mu ?

illaki olmuştur..daçka bence ligde kalacak alpella beykoz düşer..
ncaa final four san antonio yu kim alır?

ulan ne soru sormuşum beah..mayıs a geldik hala cevap gelmemiş. kansas alır diyelim; adamlar teker teker pro luklarını açıklıyorlar :) aşşağıdaki soruyuda ben cevaplarım haziran sonu :)
mıp hedo olurmu?
stern hedo ya uyuz mu?
stern ne biçim bi adam?

eet hedo olur stern kesinlikle hedoya gıcık stern tipine bakılırsa basketten anlamıyor
nba in gelmiş geçmiş en iyi 3 oyuncusu?

Herkes gerek internette gerek televizyonumuzda gidicez yazıyor ama en fazla 10-12 bin gelir :(

Toronto Orlando karşısında süpriz yapar mı?