Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

Euroleague.Yaşasın Avrupa basketbolu.

Erkek forumunda çok konuşuldu bir iki gün önce ikisinin tatları ve kalitesi arasındaki fark.Ben kahve içmem,merakımdan soruyorum.

Nescafe mi,Cafe Crown mı?

Sarp sormuşken cevaplıyim içmesem de Nescafe. :) Ayrıca Euroleague de eski euroleague değil aslında, neyse.

Basketçi mi olmak isterdim, futbolcu mu?

Basketçi olmak isterdim.
İtalya mı Fransa mı?

Volkan soruyu soruş amacına bağlı. Türkiye´de yaşamasaydın hangisinde yaşamak isterdin dersen İtalya derim. İtalya mı Fransa mı daha özgür dersen Fransa derim, ne de olsa özgürlüklerin en önemli adımlarından birinin (Fransız İhtilali) atıldığı yer. Euro 2008 grup maçında hangisi kazanır dersen bu soru hakkında bir fikrim yok :)

Adnan Sezgin´in İstanbulspor başkanıyken Fenerbahçe´den teşvik primi aldığı ispatlanmasına rağmen bizde görev almasını nasıl karşılıyorsun?

İkiside çok büyük oyuncu. Fakat Hagi...

Yiğit Şardan'ın yönetime girişi takımın pazarlama ve ürünler konusunda aktifleşmesine neden oldu mu?

Tartışmasız Arda Turan... Ama ardından Ümit ve Servet...

Servet'in fedekarlık ile oynayıp kendini riske etmesini doğru buluyor musun?

Hayır muhtemelen avrupa şampiyonası bittikten sonra ameliyat falan olur 3-5 ay sahalardan uzak kalır bizimde içimizde patlar.

Emre Aşık önümüzdeki sezon Galatasarayda oynamalı mı?

Bence kadroda yer alıp gençlere abilik yapmalı. Sonuçta yedek kalmayı sorun yapmayacak bir kişiliğe sahip.

Arda Turan için hatırı sayılır bir bonservis bedeli (En az 15 milyon Euro) ödemeyi kabul eden kulüp çıkarsa gitmesini ister misin?

bu sene cl de coşması coşturması şartıyla Arsenal'e gitsin hemen...

Ülker mi Telekom mu..?
hadi çık işin içinden... =)

Ülker uzak dursun. Kötünün iyisi olarak Telekom olabilir, illa tercih yapmamız gerekiyorsa. : )

En çok sevdiğin şair kimdir ve o şairin hangi şiirini beğenirsin? (Şiirselliğim tuttu da. :))

Nazım Hikmet

Davet
...
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...

Madem edebiyattan gidiyoruz, en son okuduğun kitap ve kitap hakkındaki izlenimlerin neler?

En son okuduğumdan ziyade, şu an okuduğum Olasılıksız'dan bahsedeyim.

Olayların daha başlama aşamasındayım. Son zamanlarda okuduğum en sürükleyici kitap. Caine'in olasılık zekâsına hayranım. Yüzde biri bende olsa, matematikteki 'olasılık' sorularını şipşak yapacağım. Tavsiye ederim. : )

4 yıl 'öğretmen' sıfatını almak için uğraştıktan sonra, bir de üzerine 'KPSS' diye 4 harfi olan kısaltmayla baş başa kalıp ilgililere/yetkililere küfür etmek yakışık alır mı?

Olasılıksız'ı okuyup "oha" olmuştum ve "Empati"yi de bu yaz mutlaka okuyacağım...

Diriliş'i okudun mu..? Niye okumadın..! Çabuk oku..! =)