Re: Hey Alttaki ? mourinho turkcell,avea,vodafone hangisi tercihin
Burak Uğur Yılmaz 0 28 Haz 2008 #482 Re: Hey Alttaki ? Ben Turkcell kullanıyorum ama Avea ve Vodafone son zamanlarda kampanyalar ile atağa geçtiler... Cep telefonunun hayatındaki yeri nedir?
Re: Hey Alttaki ? Ben Turkcell kullanıyorum ama Avea ve Vodafone son zamanlarda kampanyalar ile atağa geçtiler... Cep telefonunun hayatındaki yeri nedir?
Hüseyin Karaçil 0 28 Haz 2008 #483 Re: Hey Alttaki ? onsuz hayat olmaz... sence bu sene semih ve ömer fb den tazminat ödeyerek ayrılıp NBA e gidecekler mi?
Re: Hey Alttaki ? onsuz hayat olmaz... sence bu sene semih ve ömer fb den tazminat ödeyerek ayrılıp NBA e gidecekler mi?
Burak Barut 0 28 Haz 2008 #484 Re: Hey Alttaki ? Gitmezler.Gidemezler FeneR'in başında Ahmet Dedehayır yok çünkü. Haidari mi Justin mi :?
Re: Hey Alttaki ? Gitmezler.Gidemezler FeneR'in başında Ahmet Dedehayır yok çünkü. Haidari mi Justin mi :?
M Mustafa Marangoz 0 28 Haz 2008 #486 Re: Hey Alttaki ? cam bardak. Sorunlu Lincoln'mü , sorunsuz Galatasaray mı ?
Hüseyin Karaçil 0 28 Haz 2008 #488 Re: Hey Alttaki ? ooooo arda turan oleyyy... mourinho ve lampard ı alan inter bu sene üst üste 4. şampiyonluğunu alabilecek mi?
Re: Hey Alttaki ? ooooo arda turan oleyyy... mourinho ve lampard ı alan inter bu sene üst üste 4. şampiyonluğunu alabilecek mi?
Burak Uğur Yılmaz 0 28 Haz 2008 #489 Re: Hey Alttaki ? Neden olmasın... Mourinho bunu başarabilir... Dünya'nın en iyi kulübü kim?(Futbol)
S Sercan Özbek 0 28 Haz 2008 #492 Re: Hey Alttaki ? Ntvspor'un dediğine göre pazartesi dönecekmiş , ama bilmiyorum bizim için dönmez zaten İstanbul'u özlemiştir gelirse onun için gelir . Yenilenen kadrosuyla Barcelona bu sene başarılı olabilir mi ?
Re: Hey Alttaki ? Ntvspor'un dediğine göre pazartesi dönecekmiş , ama bilmiyorum bizim için dönmez zaten İstanbul'u özlemiştir gelirse onun için gelir . Yenilenen kadrosuyla Barcelona bu sene başarılı olabilir mi ?
K Kaan Can Garip 0 28 Haz 2008 #493 Re: Hey Alttaki ? barcelona real madrid'in tozunu yutmaya devam eder. sizce lyon bu sene şampiyonlar liginde başarılı olacak mı ?
Re: Hey Alttaki ? barcelona real madrid'in tozunu yutmaya devam eder. sizce lyon bu sene şampiyonlar liginde başarılı olacak mı ?
Hüseyin Karaçil 0 28 Haz 2008 #494 Re: Hey Alttaki ? olamayacak.onların gücü anca fransa takımlarına yeter. dünyanın en iyi stadı?
A Alper Gülgen 0 28 Haz 2008 #495 Re: Hey Alttaki ? şimdilik camp nou ama yakında ASLANTEPE olacak en beğendiğin spor yazarı?
Okan Bakır 0 28 Haz 2008 #496 Re: Hey Alttaki ? Nou Camp hakan şükür türkiye de mi kalmalı avrupa ya mı gitmeli
A Alper Gülgen 0 28 Haz 2008 #497 Re: Hey Alttaki ? şimdilik camp nou ama yakında ASLANTEPE olacak en beğendiğin spor yazarı?
V Volkan Demir 0 29 Haz 2008 #498 Re: Hey Alttaki ? hıncal uluç ve ahmet çakar italyan forvetler mi daha iyi ispanyol forvetler mi?
Burak Uğur Yılmaz 0 29 Haz 2008 #500 Re: Hey Alttaki ? Soru yok ama ben sorayım... Dünya'da en çok gitmek istediğin yer?