Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

yanlış anlama kardeşim ama antalya ya düşer ya da düşme potasının üstünde bitirir(bnm düşüncem tabiki)

anadolu takımlarında topuz ve mehmet yıldız hariç takımda kimi görmek isterdin

aslında kontratını doğru okursak çok akıllıca çünkü yılda 7 milyon dolar alacak ve bu 3 sezon içinde her sezon bitince kontratı feshetme hakkı bulunuyor [sadece nba takımları için] bide yunanistanda tapılacak ve rap yıldızı ilgisini görecek [ki zaten amatör olarak cd falan çıkarıyor]ondan akıllıca sence son yzadığım transfer yorumunda çok mu ileri gittim yoksa gerçekten bu oyuncular takıma yakışmaz mı

hepimizin gönlünden şampiyonluk geçiyor ama gerçekçi olursak aldığımız 4 numara kaliteli çıkarsa play-off finali çıkmazsa play-off yarı finali
alttaki mola da açtığım yeni başlığa niye kimse katılmıyor?

Erdal Avcı' Alıntı:
hepimizin gönlünden şampiyonluk geçiyor ama gerçekçi olursak aldığımız 4 numara kaliteli çıkarsa play-off finali çıkmazsa play-off yarı finali
alttaki mola da açtığım yeni başlığa niye kimse katılmıyor?
bilmiyorum:)
bu sen geçen sene ulebte yaşadığımız başarıyı yakalayabilecekmiyiz?

mehmettuncer' Alıntı:
bu sen geçen sene ulebte yaşadığımız başarıyı yakalayabilecekmiyiz

gelecek yabancı oyuncuya yada oyunculara bağlı.

hazırlık maçı olmasına rağmen galatasaraylı futbolculara küfür eden bursaspor taraftarı hakkında ne düşünüyorsun?

Kendi çaplarında eğlenmeye çalıştıkları için maruz görmemeliyiz..Yani kolay değil 23 Nisan şenliklerine hazırlanıyorlar.. :ehue

Bu soruyu ilk soran ben olayım..

Yeni Sırp oyuncularımız hakkında ne düşünüyorsun ? Beklentilerinin üstüne çıktı mı ?

Çok kaliteli isimler.İkiside takıma yararlı olacaklardır.Evet beklentileri fazlasıyla karşıladılar.

Guroviç ilk vukuatını kimin ile yapar? Takımda gruplaşmalar olur mu?

houston a güveniyorum.umarım beni halsız çıkarmazlar.
alttaki 2009 draftının 1 numarası kim olacak bj mullens mi demar derozan mi blake grıffın mi

demar derozan icimden geciyor

Galatasaray bayan takımı bu sene kac kupa alacak 3 mü 4 mü daha fazlası mı?

kaç tanesine katılırsa o kadar alır [hesabını bilmiyorum]
alttaki d 12 deshaun holton[proof][kalbimizdesin] öldükten sonra yeni albüm çıkarabilir mi?

ne diyim çıkarır inşallah.fazla bilmediğim için. :)

bu sezon yenilenen kapalı alt ın fiyatı dolayısıyla boş kalacağına inanıyormusun?