Hey Alttaki?

oyun kurucu sanıyorsam aklıma alex gordon geldi oyak reno'yu ayakta tutan oydu,sonra strickland geliyor aklıma çok kaliteli kadromuz vardı ama takımı ona emanet ettik ve o kadroya rağmen başarılı olamadık.Dee brown'lı kadro avrupa'da ilk 4'e girdi vs.

türkiye erkekler basket ligindeki en iyi pivot kim ?

türk olarak yüzde 10 la serbest atış atmasına rağmen ömer aşık....yabancılardan mario kasun....

2010 başına kadar galatasarayda olmasını istemediğin neler var.....

-Takımımızın geçen yılki gibi sürekli aynı yerden sakat vermesini istemiyorum şimdi defans'taki sakatlar iyileşti ama şans hep bizden uzaktır ardı ardına baros ve nonda'nın sakatlanmasını istemiyorum.
-Gazetelerin artık hakkımızda olumsuz haber yapmasını istemiyorum yalan haber'de olsa psikoloji olarak insan'ı olumsuz etkiliyorlar zaten amaçlarıda bu heralde bizi psikolojik bir savaşla devre dışı bırakmak.
-Ligde'li puan farkının açılmamasını istiyorum çünkü açılırsa bir daha kolay kolay kapanmaz gibime gidiyor çünkü öyle birşey olursa basın,federasyon,hakemler,rakipler herkes birlik olacak ve o puan farkının kapanmasına izin vermeyecektir bu yüzden trabzon ve fener maçlarından mutlaka 6 puan almak gerekir.
-2010'a kadar daha fazla fener derbisi kaybetmek istemiyorum.
-Adnan Polat'a karşı muhalif hareketlerin başlamasını istemiyorum.
-Gsmobile'ın Fenercell'in gerisinde kalmasını istemiyorum.

Türkiye Bayanlar Basketbo ligindeki en iyi 5 numara kim ?

Nasıl olsun be işte uyumuyoruz bir yandan çok kırıldık takıma çok acıttılar canımızı.Şimdi de bir yandan transferler geliyor hareketli bir geceydi.Bir kaleci, bir defans, bir sağ bek, bir orta saha bir de forvet aldılar mı tamamdır.
Yok yok bir şey içmedim de şampiyonluk istiyorsak yedeklerimizin de çok kaliteli olması lazım o açıdan baktım.
Bir de işte staj durumları falan haber bekliyorum o işler var.Askerlik falan değişiyor, okul bitiyor.
Sen anlat sen nasılsın???

Valla iyiye gidiyor gibi. Rijkaard çok sızlandı ama aldı şimdi kadroyu. Hatta bizimkiler gazı aldı son bir b2b bile patlatabilirler bugün. Artık Rijkaard'a bakıyor iş. Yaparsa yapacak yapamazsa gidecek.
Hey alttaki sence Hakan Balta hangi marka sigara içiyor ?

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Değill
Basketbol takımından Luksa Andrici şampiyonada nasıl buldun ?

şimdiden birşey söylemek yanlış gibi,fakat sanki aradığımız 5 numara değil,daha sert ve ribauntçu bir pivot almalıyız

Cana formunu yükseltebilir mi?

Dünyada kendi isyerimi acmak, ahirette de tabiki cennet : )

Ilk izledigin Galatasaray maci hangi takimlaydi ve kac kac bitti?

Salih Coskun' Alıntı:
Dünyada kendi isyerimi acmak, ahirette de tabiki cennet : )

Ilk izledigin Galatasaray maci hangi takimlaydi ve kac kac bitti?
2001 senesindeki Galatasaray-Liverpool maçı 1-1 bitmişti.

Galatasarayla birlikte en mutlu olduğun an? (Avrupa şampiyonluklarımız hariç)