Hürriyet'e Tepki

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI,

Son günlerde gerek medyada yer alan haberler, gerek bizim kulağımıza gelen duyumlara göre Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök tarafından, damadı, fanatik fenerbahçeli, her yazısında Galatasaray düşmanlığının tohumlarını eken, her yazısı taraflı olduğu gibi, yazdığı her satırı tahrik kelimeleriyle süslemeyi kendinde yetenek gören Ercan Saatçi'nin Hürriyet Gazetesi'ne spor müdürü olarak getireleceğini sağır sultan bile duymuştur.

Böyle bir kişinin günden güne dibe vuran spor medyasında söz sahibi olması kabul edilemez bir durumdur.

ultrAslan'lar olarak buna tepkisiz kalmamızda söz konusu olamaz.

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına uygun, BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI'NA yakışacak şekilde tepkimizi telefon, mail, fax ve linklerdeki formlardan dile getirelim.

Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli/Istanbul

Telefon: (0212) 677 00 00
Fax No: (0212) 677 08 46 / (0212) 677 07 77

E-posta: interneteditor@hurriyet.com.tr / mektup@hurriyet.com.tr

http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/
http://okurtemsilcisi.hurriyet.com.tr/SizdeYazin.aspx

Bu sene Fenerbahce bir şekilde şampiyon olacak.Bunun tüm çevresel şartları oluşmasına rağmen Aziz Yıldırım işini şansa bırakmıyor.
Bize düşen ise buna tepki göstermektir.

Sakın bir mailden ne olur gibi sığ düşüncelerin içine girmeyin.Zaman zaman bir mermi bile savaşın tüm seyrini değiştirmiştir.
En az storlardan forma ya da tişört almak kadar önemlidir bu konu.

Lütfen biraz daha ilgi gösterelim.

Ben de şimdi attım bir mail.. İnşallah böyle aptal birşey olmaz.. Yıllardır hep Hürriyet alırım ama böyle birşey olursa bir daha asla Hürriyet almam.. Ercan Saatçi yeterince midemi bulandırıyordu zaten..

Yahu gelde şu medyaya bela okuma? :?

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?aType=Detail&KategoriID=32&ArticleID=148518

http://haber.gazetevatan.com/haberd...i&tarih=09.10.2009&Newsid=263449&Categoryid=5
Aslantepe için yapılan haberleri anımsıyorum.

Hürriyetinden,Milliyetine,Vatanına,Fanatiğine,Fotamaçına.....Kim art niyetli haber yapıyorsa hepsi kendilerine yakışan şekilde muamele görsünler.Kafalarına Rijkaardlar,Ardalar ,Adnan Polatlar,Aslantepeler vs. kadar taşlar düşsün.

Bütün bunları dilemekle birlikte bir mail atarak tepkimi koyuyorum.Onlar istediği kadar çamur atsınlar,attıkları bize ulaşamadığı için dönüp dolaşıp yine onların üstüne bulaşıyor,kendi kendilerini kirletiyorlar.

Atalarım güzel demiş:

İt ürür,kervan yürür.

Genelde Hürriyet okumam ama Türkiye nin en çok satan 3 gazetesinden biri Hürriyet.Daha o gazetedeki köşesinden böylesine galatasaray düşmanı yazılar yazıyorsa spor müdürü olduğunda allah bilir neler neler yapar bu adam.
Özellikle 2 sezon önce samiyendeki lig maçındaki tribün şovu ile ilgili bir yazısı vardıki...Sınırları baya zorlayan bir yazıydı...

Herkes buna destek olsun ve bir mail atsın lütfen...

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Genelde Hürriyet okumam ama Türkiye nin en çok satan 3 gazetesinden biri Hürriyet.Daha o gazetedeki köşesinden böylesine galatasaray düşmanı yazılar yazıyorsa spor müdürü olduğunda allah bilir neler neler yapar bu adam.
Özellikle 2 sezon önce samiyendeki lig maçındaki tribün şovu ile ilgili bir yazısı vardıki...Sınırları baya zorlayan bir yazıydı...

Herkes buna destek olsun ve bir mail atsın lütfen...

O dediğin yazıyı hatırlıyorum Hüseyin.. Yanlış hatırlamıyorsam renklerle ilgiliydi.. Ay aklıma gelince bu heriften daha da nefret ettim!!

Ebabil bir kuştur, Ercan Saatçi bir... Çünkü Fenerbahçelidir.

Soyadını, özentiler gibi "Saatchi" yaparak müzik şirketi kurmuş birisidir.

Tepkiye devam...

Böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyorum. Bunu kendi adıma söylüyorum. Spor Servisi' ne uğramayan adamı müdür yaparlarsa olay olur. Serviste çatlak sesler çıkar. Bu işin olması gereken tarafı. İşe damat- oğul ilişkisi girerse orasını bilemem. Merakla olacakları bekliyorum.

Evren YILMAZ' Alıntı:
Bu sene Fenerbahce bir şekilde şampiyon olacak.Bunun tüm çevresel şartları oluşmasına rağmen Aziz Yıldırım işini şansa bırakmıyor.

Sizin Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu bu kadar kolay kabulleneceğinizi düşünmezdim açıkçası.

Ben de bir mail attım. Hakaret etmeden mantıklı yazılar etkili olabilir. Tabi okunursa...

Bu konunun herkes tarafından görülebilmesi için sabitlenmesi,veya daha aktif bir yere taşınması gerektiği inancındayım.Burda çok soluk kalıyor.Konuyu açmak için uğraşıyordum,araştırınca başlığı bulabildim.Yöneticilerin bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum.

Ercan'a değil ben bütün Doğan grubu şirketlerine gıcığım... Kendi paramla gidip, bu Aydın Doğan denen adama para kazandıracak hiç bir şey almam.. Hürriyet hiç almam..Ercan da bu kadar önemli değil.. O koltuğa gelse bile Galatasaray ile öyle alenen uğraşamaz..Alırlar koltuğu altından adamın. Ayrıca Esat Yılmaer Galatasaraylı da ne oluyor.. Ağustostan beri Rijkaard gidecek deyip beni fitil ediyor.. Bence Ultraslan basını protesto yürüyüşü düzenlesin Taksimde falan.. Kimseye ihtiyacımız olmadığını gösterelim..

Emre Yuksel' Alıntı:
Ercan'a değil ben bütün Doğan grubu şirketlerine gıcığım... Kendi paramla gidip, bu Aydın Doğan denen adama para kazandıracak hiç bir şey almam.. Hürriyet hiç almam..Ercan da bu kadar önemli değil.. O koltuğa gelse bile Galatasaray ile öyle alenen uğraşamaz..Alırlar koltuğu altından adamın. Ayrıca Esat Yılmaer Galatasaraylı da ne oluyor.. Ağustostan beri Rijkaard gidecek deyip beni fitil ediyor.. Bence Ultraslan basını protesto yürüyüşü düzenlesin Taksimde falan.. Kimseye ihtiyacımız olmadığını gösterelim..

Esat Yılmaeri adamdan sayıp kalkıp taksime gösteri mi yapılır Emre bey lütfen ,rica ederim,isterseniz bi ultraaslan mensubu kendini yaksın heykelde :=)
Önemsemeyelim bu gibileri.

Esat Yılmaer gibi biri mümkünse Galatasaraylı olmasın,uzak dursun.
Rijkaard hakındaki düşüncelerini dinleme talihsizliğine uğradım,Rijkaard'ı teknik adamdan saymayan adamı bende adamdan saymam,Eser abiye katılıyorum
Eser Atalay' Alıntı:
Önemsemeyelim bu gibileri.

Biraz önce zatıalileriyle (!) ilgili bir video seyrettim. Kamera karşısında utanmadan, Galatasaray'a nasıl şöyle yaptık derken pişmiş sırıtmasını yüzünden eksik etmiyordu. Cidden yazık!