İlkin Aydın

Kupa üçüncü kupa, rakip takımda profesyonel düzeyde voleybol oynayabilecek oyuncu yoktu. Zorunlu egzersiz grubu tadındalardı. Yanına Beşiktaş'ın Bakırköy'deki müstehzi gülümseme yaratan Eurochallenge heykelini ekleseydi tweet ancak o türlü tutarlı olurdu.
 
İtalya ya da Polonya'ya giderse oyunu gelişebilir. Ligde ilk 3'teki takımlarda kesebileceği bir smaçör varsa da ben göremiyorum. THY'lerden de para kazanılıyor, bir yerden sonra kültür sahibi; sokakta karşılığı olan kulüp özleniyor ve adres biz oluyoruz. Türk voleybolcunun döngüsü böyle yakın dönemin yapısal görüntüsünde.
 
Kuzeyboru maçından sonra ağladığın bir fotoğraf düştü sosyal medyaya. Ne oldu orada ?

İlkin Aydın: Çok üzüldüğüm zaman ağlayan değil, sinirlendiğim ve hırs yaptığım zaman ağlayan bir sporcuyum. Kendime de çok sinirleniyorum ve bir şey söyleyemediğim zaman da o bana ağlama olarak geri dönüyor. Bu kameralara böyle yansımamıştı. O maçta da yenmemiz gerekiyor diye çıktığımız için onun baskısı, 3-0 mağlubiyet almış olmak biraz benim duygularımı tetikledi. Açıkçası çok iyi bir takım olalım, çok iyi mücadele edelim istiyorum. Tabii ki arkadaşlarım ve ekip de bunu istiyor sadece ben değil. Sadece ben orada bir tık daha dışarı yansıtmış oldum.

🗞️ Spor Arena - Hürriyet
 
İlkin Aydın: Kalmamın en büyük sebeplerinden biri Galatasaray olması ve benim Galatasaray sevgimin tartışılmaz olması. Ayrıca çok küçükken geldim, geldiğimde hiç oynamıyordum, çok şans bulamıyordum ama Ataman abi o zaman bile bana çok şans verdi. Bu kulüp bana çok şey kattı. O yüzden daha önce de söylediğim gibi en iyi halimle Galatasaray’ın en iyi halini temsil etmek istiyorum. Hedefim bu olduğu için de kalmayı tercih ettim. Buradaki görevimin daha bittiğini düşünmüyorum.

🗞️ Spor Arena - Hürriyet
 

Üst