Inception (Başlangıç)

Re: İzlediğiniz Son Film

Yiğit Can Yalçın' Alıntı:
Inception. İzleyin. :D

film tam bir sansasyona yol açtı.. beğenenler, beğenmeyenler çok ama değişmeyen gerçek ; filmin çok konuşuluyor olması.. yazın ortasında bir sinema filminden bu popülarite geliyorsa , mutlaka bir cevher vardır.. geçen yaz da ramazanın, yazın ortasında " inglorious basterds " bu etkiiyi vermişti.. inşallah bu cumartesi 00.30 seansında izleyeceğim.. sahura kadar yolu var..

Filmin bu kadar konuşulma nedeni 2.5 saat sıkmadan bir saniye kaçırmadan izlenmesi gerektiği için :) Yoruyor insanları.
insanlar artık yorulduğu filmleri sevmeye başladı gittikçe sanki.
Ben abartıldığını düşünüyorum ama.

Dün akşam gittim bende. Yormasından ziyade bu tip filmlerde kurgu ve senaristin hayalgücü beni daha çok etkileyen şey. Nası yazdın birader bu senaryoyu diye sorarlar adama.

Semih Ural' Alıntı:
Dün akşam gittim bende. Yormasından ziyade bu tip filmlerde kurgu ve senaristin hayalgücü beni daha çok etkileyen şey. Nası yazdın birader bu senaryoyu diye sorarlar adama.

Aynen Abi ya nasıl ve hangi manyak yazmış bunu :) Hayal gücünün sınırlarını parçalamışlar resmen :) En son kaçıncı kattaydılar 4 mü 5 mi 6da olabilir :)

Biri beni dürtsün :)

Bu senaryoyu yazabilmek için harbiden kafayı sıyırmış olmak lazım. Kurgusunu falan acayip derecede beğendim. Herşeyi birbirine gayet güzel bir şekilde bağlamışlar, her sahnenin merak edilmesini sağlamışlar. Benim çok beğendiğim bir film oldu. Leonardo Abimiz de bu aralar sağlam çalışıyor. :)

Hatta şöyle bir şey var konuyla ilgili: :) :)
204564646i.jpg

Rüya farkındalığı deniyor galiba ona :D Filme beraber gittiğim arkadaşım uzun uzun bir şeyler anlattı o konuyla baya bir şeyler okumuş :D Ben bir keresinde kendimi tokatlamıştım bu kadar saçma bir şey gerçek olamaz diye o şekilde uyanmıştım :D

Bu kadar konusu geçtiğine ve beğenildiğine göre izlemek kaçınılmaz bu filmi.

İki sayfadır Inception konuşuluyor ama kimsenin ayrı başlık açmayı düşünmemesi ilginç. : )

izledim ve büyülendim gerçekten çok hoşuma gitti tavsiye ederim 10üzerinden 9,5filan alır benden neye o 0,5puanı kırdım onu bile bilmiyorum :)

Dün 21:00 matinesinde izleyebildim nihayet.

Öncelikle film tek kelime ile harika, müthiş bir film. Rüya içinde rüya görmek ve onlarında rüyalarını görmek acayip bir şey. Kurgu, efekt ve müzikler ise çok güzeldi. Hans Zimmer'de müzik kalitesini konuşturmuş, helal olsun.

Filmin bir olumsuz yanı çok uzun olması ama o uzunluk bile sıkmıyor insanı

Puanım; 10/10