Inception (Başlangıç)

Bu konuyu ben mi açmışım. Rüyamda gördüm de açtım heralde. Hatırlamadığıma göre :) Bu filme 10 puan verirsek Shawshank Redemption'a kaç puan vereceğiz? Güzeldi de 10 puan etmezdi yani.

katılıyorum.. sırf Shawshank Redemption değil Prestige bile daha güzel kalır buna göre keza Batman Begins'de öyle.. güzel film ama o kadar.. 9.2'lik bi yanı yok..

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Bu konuyu ben mi açmışım. Rüyamda gördüm de açtım heralde. Hatırlamadığıma göre :) Bu filme 10 puan verirsek Shawshank Redemption'a kaç puan vereceğiz? Güzeldi de 10 puan etmezdi yani.

Onur abi açtı ama filmle ilgili mesajları buraya taşıdı.. Tarih olarak senin mesajın en önde olduğu için sen açmış gibi görünüyor Bağdat Abla :)

Ayrıca bence film 10 değil ama 9,2yi hakkediyor :)

Bir Kill Bill vol1-2, Yüzüklerin Efendisi serisi, Forrest Gump, Pulp Fiction, Shawshank Redemption... Bunların yanına kesinlikle yaklaşamaz. Efsaneyse bunlar efsane.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:

Sadece Shawshank değil ki. Godfatherlara Pulp Fiction'a, Schindler's List'e, Citizen Kane'e, Leon'a, Fight Club'a, Matrix'e, Memento'ya...

Filmi bazı insanlar abartılmış, söylendiği kadar iyi olmayan bir şekilde bulabilir ama beğenenlere veya efsane olarak görenlere de saygı göstermek gerekir. Ben de bu filmi çok beğenenlerdenim, izlediğim en iyi filmlerden biri olarak niteleyebilirim. Bir başkası böyle düşünmez.

Inception güzeldi. Shawshank Redemtion da güzeldi, Lord of the Rings de, Matrix de...

Mesela ben Inception'ı Fight Club'tan daha fazla beğendim. Ayrıca puanlara fazla takılmamak gerekir. Herkesin puanlaması farklıdır. IMDB'de Benjamin Button puanı 8 küsürlerdeydi, bana Benjamin Button'a puan ver deseler 6 çıkar mıydı, bilemiyorum. Bu kişiden kişiye değişir. Velhasıl bana göre Inception aldığı puanı hak ediyor.

Kill Bill, Forrest Gump, Shawshank Redemption ve Godfather'lar da birer efsanedir benim gözümde, ha belki İnception'a on üzerinden on vermem abartı olabilir ama bu saydığım filmler 10 puanı çoktan aşmışlardır.