ingilterede yasanmaz!!!!

biglion' Alıntı:
abi yalnizlik burda bilinmeyen bi kelime yabanci turk her turden arkadas var o sorun degil hemde hic sorun suki insan psikolojik olarak kendi ulkesini surekli bunlarla kiyasliyor ve surakli ustn cikariyor yani bilinc altindan bi vatan ozlemi bas gosteriyor burda zaten adamlarin yemekleri bi goruyon bide yiyosun yurdum yurdum diye inlemeye basliyon ;)
bide burda zaten normal zamnlarda yatili kalanlar baska sehirde okuyan adamlar ailesiyle kus olanlar bile bi aile ozlemine kapiliyolar
bide bunlar yetmezmis gibi tuvaletleri igrenc ve temizlik anlayisi hic bir sekilde olmayan bi millet
yoksa aksam cluplar falan pub lar barlar super
Doğan abi Esra ablaya abi yerine abla kullansan iyi olmaz mı? :)

koch' Alıntı:
biglion' Alıntı:
abi yalnizlik burda bilinmeyen bi kelime yabanci turk her turden arkadas var o sorun degil hemde hic sorun suki insan psikolojik olarak kendi ulkesini surekli bunlarla kiyasliyor ve surakli ustn cikariyor yani bilinc altindan bi vatan ozlemi bas gosteriyor burda zaten adamlarin yemekleri bi goruyon bide yiyosun yurdum yurdum diye inlemeye basliyon ;)
bide burda zaten normal zamnlarda yatili kalanlar baska sehirde okuyan adamlar ailesiyle kus olanlar bile bi aile ozlemine kapiliyolar
bide bunlar yetmezmis gibi tuvaletleri igrenc ve temizlik anlayisi hic bir sekilde olmayan bi millet
yoksa aksam cluplar falan pub lar barlar super
Doğan abi Esra ablaya abi yerine abla kullansan iyi olmaz mı? :)
bende tam aynı noktaya değincektim onurcum teşekkür ederim.. ;)

arkadaslar aliskanlik iste cikmiyor
Onur sanada GS dedik potansiyelli genc dedik bagrimiza bastik ilk hatadda vurdun yuzumuze :ehue
pardon ya abla derim artikvallahi farkinda degildim ;)

biglion' Alıntı:
Onur sanada GS dedik potansiyelli genc dedik bagrimiza bastik ilk hatadda vurdun yuzumuze :ehue
İngiltere havası sana yaramadı farkındayız. :)

biglion' Alıntı:

Onur yakaladı mı affetmiyor. İki defa yakalandım, hedefim üçüncüsüne yakalanmamak :)

onuryavuz' Alıntı:
biglion' Alıntı:

Onur yakaladı mı affetmiyor. İki defa yakalandım, hedefim üçüncüsüne yakalanmamak :)
hic sorma abi ya abilerine yapmaz bole seler diyodum aldim azimin payini
bi yandanda Onur haklisin ya ingiltere havasi yaramadi hakkaten

Sadece ingiltere degil, diger avrupa ulkeleride ayni sekilde bence. Hollandada dogdum ve hala yasamaktayim. 24 yil olmus, hala alisamadim. Varmi boyle bisey anlamiyorum. Gitmesemde, kalmasamda, o vatan benim vatanim diyorum. Ozellikle son yillarda Turkiyede gecirdigim gunler sayili, buna ragmen ozluyoruz, buna ragmen ariyoruz. Bunlar yetmiyor gibi, takimdan uzaktayiz ve haykiriyoruz....

AVRUPA SENSIZ CEKILMIYOR...

CHEYENNE