İrem-Hayalet Sevgilim :(

Gerçekten beni çok etkiledi

Bu şarkı bi cep telefonu kaydı ile yapılıyo

İrem denen kız ve sevgilisi şiddetli bi kavga ediyo Sevgilisi kavgadan sora o hırsla arabayla kaza geçiriyo.
İrem yıkılıyo tabiki ve bi şarkı yazıyo orda olan arkadaşlarından biride telefona kaydediyo.
Sözler okadar bütünleyici şarkı o kadar güzelki

Anlattığım kadarı bu hikayenin en yüzeyseli
İnternette dolaşan bi şarkı
Bide kızın şarkıyı söylerken ağladığını biliyorum
Sabahtan beri bunalıma soktu
İremde sonra intihar ediyo die biliyorum

Tamamen amatör ama çok vurucu bi şarkı gerçekten çok ağır.Tamamen amatör bi kayıt biride orda gitar çalıyo

Şarkıyı indirmek için : http://rapidshare.de/files/2318496/_rem ... m.mp3.html

Kizin sesi bile titremiyor..
Boyle bir psikolojde olan kiz bu sarkiyi ya tamamliyamaz yada cok farkli bir sey hissedrsin sesinde.
Bence Blair Witch hesabi reklam pesinde.

Yanliz ciddi bir sorun var.
Sarki bagimlilik yapti farkettirmeden.Daha degistirmedim caliyorda caliyor..
Ve acaip bir moda sokuyor.
Boyle boyle farkettirmeden yani :?

bence hikaye tamamiyle uydurma (kötü adam erol taş gibi hissetim kendimi valla:) )
kızın şarkıyı söylerken ağladığını sölüyorsun ama ben hiç sesinde bi titreme duyamadım ki bu kişi amatörmüşşş....

yalnız şarkıda takıldığım tek nokta
(noluo yahu bana yine :( )

Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..

ağlaması ağlamaması bence en önemsiz noktası ama
Yani böğürerek ağlamıyo tabi gözünden bi kaç damla yaş dökülmeside ağlamaktır

Sonrasindaki gulusmeler dusunduruyor..Ama dinledikce farkina variyorsunki (daha dogrusu dun bizim bass acikmis ses boguk geliyordu) gercekten hisli soyluyor ablamiz.Hala dinliyoruz yahu.ayiptir gunahtir.

kempes89' Alıntı:
İrem denen kız ve sevgilisi şiddetli bi kavga ediyo Sevgilisi kavgadan sora o hırsla arabayla kaza geçiriyo.
İrem yıkılıyo tabiki ve bi şarkı yazıyo orda olan arkadaşlarından biride telefona kaydediyo.

ben buradaki söylenenlere inanmıyorum ama birisi telefonuna kaydetmiş o kesin.Böyle bir hava yok şarkıda.İkincisi ağlamaklı bir ses tonu olarak gelmedi bana ama neyse..

Bir de sevgilisini kaybeden bir insan o psikoloji ile "şarkı söyleyebilen" bir insanı gönülden tebrik etmek lazım :D

ya sevgilisi ölür ölmez hemen şarkıyı yapmamış tabi üstünden baya bi zaman geçiyo diye biliyorum yani dur hazır ölmüşken patlatıyım bi şarkı mantığı olduunu sanmıyorum

Artık şu İrem denen kızı kollamaktan bıktım be :p

hadii ama yaptıklarıda günahtır baskasını ölmüş gibi gösterip reklam yapmak yani herkes dinliyo bu şarkıyı

uAtahan' Alıntı:
hadii ama yaptıklarıda günahtır baskasını ölmüş gibi gösterip reklam yapmak yani herkes dinliyo bu şarkıyı

acaba mı??

belki kendisi uydurmadı hikayeyi.. öyle zevkine bir şarkı kaydetti.. sonra internete yaydı.. ve orda böyle hikaye üretenler olmuş olamazmı?? hele türkiyemizde? herkes kafasına göre bir şeyler anlatıyor zaten. bence kızın bu hikayeyle alakası yok.

inAn' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:

acaba mı??

belki kendisi uydurmadı hikayeyi.. öyle zevkine bir şarkı kaydetti.. sonra internete yaydı.. ve orda böyle hikaye üretenler olmuş olamazmı?? hele türkiyemizde? herkes kafasına göre bir şeyler anlatıyor zaten. bence kızın bu hikayeyle alakası yok.

olabilir herkes birbireine bişiler katarak anlatıyo olabilir aslında bakınca kızın suçu olmayabilir o.zaman kim böle bişi uyydurduysa günah işlemiş oluyo 8)

ya ben neler duydum internette
Yok sözleri Çanakkalenin bi köyünden bi kız yazmış
Yok bu sözleri iremin sevgilisi yazmış
Yok irem ölmemş
Ölmüş
vs.vs.vs.
............

aman banane :p