İrem-Hayalet Sevgilim :(

biri ne yazmış :kop
myenersoy.jpg

bide buraya bakın .... bide altında kızın soyadıda yazıyo İREM YAĞCI

http://www.turac.net/yazi_oku.asp?YaziID=176

burdada dolu sey var irem ile ilgili

İlginç bir olay, bir şarkı, bir durum.
Olayın gerçeklik payı merak uyandırdı bende.
Daha önce dinlemiştim şarkıyı...

abiler kusura bakmayın ama ban bu sarkı ve olay pek inandırıcı gelmedi :? :?

Şarkının sonunda zaten alkışlamalar var. Birisi buna sesleniyor; bu da efendim tarzında bir şey diyor. Anlatılan olaylarla ilgisi yok yani.

geçenlerde dream tv yüxexes te şu meşhur irem hanım vardı konuk olarak =)
bütün anlatılanlar hikayeymiş...
bi arkadaşı cep telefonuna kaydetmiş şarkıyı o ondan almış bu bundan derken nette herkesin dinlediği üzerine hiç üşenmeden efsaneler uydurulmuş bi şarkı ve şarkıcı ortaya çıkmış
çok yaratıcı bi milletiz yahu =)

uAtahan' Alıntı:
kız nie yaşamıyo noldu??? harbiden intihar etmişmi bn orayı biraz sallama bulmuştum vay be allah rahmet elesin
beyler tartıştığımız konuya bakın ya magazin rehberi gibi oldu

ama şarkı harbiden güzel

duman 1905' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:
kız nie yaşamıyo noldu??? harbiden intihar etmişmi bn orayı biraz sallama bulmuştum vay be allah rahmet elesin
beyler tartıştığımız konuya bakın ya magazin rehberi gibi oldu

ama şarkı harbiden güzel

snde taa ne zmn yazdığım seyi almısı cvp yazmısın

sn şarkıyı dinle gerisini takma iyisi öle 8) 8) cool takıl :kop

şarkı uydurmamıdır böle bi haikayesi varmıdır yomudur beni pek ilgilendirmio ama .. şarkı harbi fena dokunuo insana...olmuo yani.. bi hüzün böle .. aman allahım yanii :?

Hey Allahım ya ne biçim bir milletiz biz? :D Ben de bu şarkıyı millete öneriyordum hem gerçek,hem de insana çok dokunuyor filan diye. :)

arkadaslar sarkı ıcın bı dunya sey soylendı ama hepsı pompa.
olay sundan ıbaret. ırem bır kere hukuk ogrencısı. bu sarkı; arkadas arasında soylenırken telefona cekılıyo. ordan baska bı telefona. sonra bır ınternet sıtesıne gırıyo. ve 50 cent'le rakabet edecek duzeyde dınlenıyo. sonra bır suru hıkaye anlatıldı bu sarkı ıcın. ama ırem'ım dream tv'de yayında soyledıklerı ıle yaptıkları tutmuyo. meshur olmak ıstemıyorum dıyordu. kaset yapmayacaktı orda ama para tatlı geldı galıba....

bıde telefondan yapılan cekımdekı daha etkılı bır ton. klıbını seyretmedım ama radyolarda dınledıgım sarkı bozulmus gıbı gelıyo..

sımdı muzık elestırmenı oldun basımıza dıyeceksınız.. deyınn.... :p :p

Yorumlara bakılırsa güzel bir şarkı. Peki bu şarkının cep telefonuna kaydedilmiş halini ücretsiz indirebileceğimiz bir site var mı?

Daha dün akşam tayfa ile muhabbet ederken İrem'in Hayelet Sevgilim klibini vardı Tv'de herkes ''bu kızda unutuldu gitti tek şarkı ve kliplikmiş derken derken'' bugün Kral Tv'de ikinci klibi Git'i izledim.
Şarkıyı dinlerken Hayalet Sevgilim'in remix'i zannettim.Müzik nerdeyse aynı ama yinede klip izlenir ;)

Gerçektende İrem bir ara baya hastalık olmuştu insanlarda....
Neyse; tam kurtulduk derken yine mi !!!! :) :)
Şaka bir yana sesi güzel ama araları fazla uzatıyor gibi ....
Herşeye rağmen çok yetenekli ....

bnm de dilime bi şarkı dolandı .. kimin bu şarkı diyince o şarkı iremin dediler.. hadi yaa dedim.. nerden duyupta dilime doladıysam şarkıyı ..puahah